|
|
Rezultati ankete: Koji od ovih primjera?ako idu opce na x700pro | |||
hladnjak arctic-cooling za vga, rev 2. ati 1 silencer |
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 | 50.00% |
hladnjak thermaltake extreme giant |
0 | 0% |
hladnjak thermaltake za vga schooner |
0 | 0% |
hladnjak zalman zm80c-hp |
4 | 50.00% |
Glasači: 8. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
![]() Preporuke za hladnjak molim,ovaj orginalan od atija s kontrolom vrtnje je dosta bucan kad je grafa opterecena pa me zanima koji hladnjak preporucujete da nije preskup i da eventualno dobim mogucnost overkloka, ja sam uzeo par primjera iz trgovine links pa ako imate kakav savjet za koji kuler koji nisam naveo pisite. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Uzmi vf700 i amen |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2005
|
Vf700, Zm80c ili vga silencer rev.3, mislim da ide na x700 (ako ga igdje mozes naci). |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
vf700 alcu na 5v necujan a hladi ko divlji .
![]() |
#6 |
Premium
|
Uzeo zalmana Uzmi vf700 Cu i poljepio pasivce i danas cu testirati na koliko ce ici BBA x700pro, mozda i probijem barijeru od 4000 markova u 3dmarku 05 ![]() Fala ljudi na savjetima mislim da nisam pogrijesio kaj nisam uzeo ATI 1 silencer rev 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Evo istesatirao sam grafu s zalmanom VF 700 Cu LED na 12volti 1. Napokon tisina ![]() 2. Overklok 425/864 @ 503/1114 3. Temp u full loud nije prelazila 42 stupanj tj 25 stupnjeva manje nego s stock kulerom kad je grafa i radila na manjim frekvama 4. Nakon artifakt testera odvrtio sam 3D mark05 pa pogledajte kak je to sve proslo, zbog velicine slike i nemogucnosti smanjiva nja kvalitete morao sam ju izrezati da ju mogu uploadati Zadnje izmijenjeno od: Di@blo. 09.05.2006. u 10:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
Lijepo ![]() Koliko si platio zalmana i gdje? Ja imam AGP X800 pro, dali bi to stalo? Sa 475/900 sam ga clocnul na 560/1150, u igrama, npr F.E.A.R., Splinter Cell:CT mi je temp oko 65 celzija, no ventilator vrti do daske ![]() No to mi ne smata, važno da igre rade. Do kolko je ok. temperatura i dali ko zna kako izmijertit temp na memoriji? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
Zalman ti dodje u kompletu s pasivcima 200kn istina djeluje puno ali se isplati vise nego silencer jer pase na sve grafe i hebeno hladi kao sto sam napisao spustio mi je 25 stupnjeva temp na GPU, a ja memoriju diram prstom pa vidim koliko se grije ak mi se cini da je prevruca spustim malo klok radje nego da se rastopi mema, pasivci jako malo pomognu u hladjenju po mojem iskustvu kojih par mhz. Btw. meni je x700pro odlicna sve radi bez beda cak i quake 4 leti tak da ne kuzim kaj ih tak malo ljudi ima |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Premium
|
Ugradnja ti je ko i svaka druga malo opreza treba uvijek imati ali nije opce bed smontirati, a sto se tice pasivca za memu oni ti imaju vec ugradjenu termanlu zvaku tak da samo maknes zastitnu foliju i naljepis na mem |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
Zakon! ![]() Javim se kada složim i ako nekaj zatrebam .Hvala! |
![]() |
![]() |
|
|