![]() |
x 700pro 256ddr i kuler
Preporuke za hladnjak molim,ovaj orginalan od atija s kontrolom vrtnje je dosta bucan kad je grafa opterecena pa me zanima koji hladnjak preporucujete da nije preskup i da eventualno dobim mogucnost overkloka, ja sam uzeo par primjera iz trgovine links pa ako imate kakav savjet za koji kuler koji nisam naveo pisite.
Hvala |
Uzmi vf700 i amen
|
Vf700, Zm80c ili vga silencer rev.3, mislim da ide na x700 (ako ga igdje mozes naci).
|
Zalman
|
vf700 alcu na 5v necujan a hladi ko divlji .
|
Uzeo zalmana Uzmi vf700 Cu i poljepio pasivce i danas cu testirati na koliko ce ici BBA x700pro, mozda i probijem barijeru od 4000 markova u 3dmarku 05:)
Fala ljudi na savjetima mislim da nisam pogrijesio kaj nisam uzeo ATI 1 silencer rev 2 |
evo i slikice
|
Evo istesatirao sam grafu s zalmanom VF 700 Cu LED na 12volti
1. Napokon tisina:) 2. Overklok 425/864 @ 503/1114 3. Temp u full loud nije prelazila 42 stupanj tj 25 stupnjeva manje nego s stock kulerom kad je grafa i radila na manjim frekvama 4. Nakon artifakt testera odvrtio sam 3D mark05 pa pogledajte kak je to sve proslo, zbog velicine slike i nemogucnosti smanjiva nja kvalitete morao sam ju izrezati da ju mogu uploadati |
Lijepo:D
Koliko si platio zalmana i gdje? Ja imam AGP X800 pro, dali bi to stalo? Sa 475/900 sam ga clocnul na 560/1150, u igrama, npr F.E.A.R., Splinter Cell:CT mi je temp oko 65 celzija, no ventilator vrti do daske:D No to mi ne smata, važno da igre rade. Do kolko je ok. temperatura i dali ko zna kako izmijertit temp na memoriji?:rolleyes: |
Citiraj:
Zalman ti dodje u kompletu s pasivcima 200kn istina djeluje puno ali se isplati vise nego silencer jer pase na sve grafe i hebeno hladi kao sto sam napisao spustio mi je 25 stupnjeva temp na GPU, a ja memoriju diram prstom pa vidim koliko se grije ak mi se cini da je prevruca spustim malo klok radje nego da se rastopi mema, pasivci jako malo pomognu u hladjenju po mojem iskustvu kojih par mhz. Btw. meni je x700pro odlicna sve radi bez beda cak i quake 4 leti tak da ne kuzim kaj ih tak malo ljudi ima |
Hm,tak znači.Kupujem:D
Hvala na odgovoru! Još moram skužiti ugradnju, čuo sa da je malo zaje...a, da lako puca jezgra? i kaka da pasivce zaljepim za memoriju?:confused: |
Ugradnja ti je ko i svaka druga malo opreza treba uvijek imati ali nije opce bed smontirati, a sto se tice pasivca za memu oni ti imaju vec ugradjenu termanlu zvaku tak da samo maknes zastitnu foliju i naljepis na mem
|
Zakon!:D
Javim se kada složim i ako nekaj zatrebam .Hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:54. |