|
![]() |
#1 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Hawken (nova mech igrica)
Prije 2 tjedna sam se prijavio za beta testiranje igrice, pošto volim "mechove", veliki roboti, velika oružja ![]() Radi se o ovome: http://www.playhawken.com/home/ Biti će free-to-play. Uglavnom, danas dobijem potvrdu da mogu testirati alpha2 build (cca 1.1gb) i sve što mogu reći je...ugodno iznenađenje ![]() Ovako što sam vidio na pola sata izgleda natprosječno dobro i osjećaj borbe je dobar. Baš me zanima kakav će biti final build ![]() Darežljivi su što se tiče davanja beta keyeva, mislim da ćete dobiti pristup samo ako se prijavite, ili čak pitate na njihovom forumu. Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 27.09.2012. u 14:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
i ja dobio pristup alphi, sam isprobo trainig course al se cini jako igrivom... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Odlicna igra.Dobio sam pozivnicu za Alpha 2.Nisam primjetio neke vece bugove, ali moraju popraviti spotting sistem. Trenutno je tako napravljeno da ako kliknes 'Q' bilo gdje na mapi (npr. upereno u zid) na tome ce mjestu reci da je neprijatelj, tj. da je zid neprijatelj i biti ce oznacen. Grafika super, fali malo optimizacije.Igram na Ultra i lockano na 60 FPS-a, medjutim, bez ikakvog razloga pocnu padati frejmovi na nekim bezveznim lokacijama. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ako nekog zanima kod za alphu je alphadog Nisam jos stigao probat, ali se cini zanimljivom |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
Fala na kodu ![]() Eto odigrao malo pa dojmovi. Dozivljaj upravljanja mecha je fantastican....hod,tezina, kako se kokpit trese,ograniceno kretanje al opet manevrabilnost. Isto igra izgleda fenomenalno ono aaa titl a indie je.... ![]() Fali mi team dm onaj missle def zavrsi napucavanjem 2 tima po hodnicima, a dm je kaos. U dm ono taman sredim nekog eto vec jedan na mene.A i imam neku nesrecu da svi fokusiraju mene.... ![]() Emp je op shit...moras bjezat kad ga bace a onda imas 50/50 sancu da kidnes ziv. Isto odnos mechova, cini mi se da heavy mech s jakim oruzjima i emp jednostavno rejpa sve ostalo osim sebi slicnih, a onda je ko je bolji tj prvi bacio emp. Al ok to je alfa a vec sad igra izgleda jebacki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Inace igra je dobra, igrao sam sa onim snajperom par runi, iako nisam bas skuzio na pocetku kako se koriste itemi i sl nije lose |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Nomen est omen! Nego jel netko zna kak se zooma npr s snajperom i kako se locka s raketama to me dvoje koci da ownam ![]() I da onaj sabot rifle kao bi trebalo bit superprecizno a ja puknem ono ode metak metar i po od di sam nisanio....jel to treba zoomat il sta? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Scroll je zum ali se gubi sva preglednost i bolje je bez njega |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Sto preporucujute da probam, Hawken ili Mechwarrior? Gledajuci najvise sa strane ispoliranosti igre u trenutnoj fazi. Nabavio alpha, beta (sto god vec je) keyeve za razno razne igre, a igram Clear Sky te nemam volje biti van zone previse ![]() Edit: Oh, Alpha period zavrsen. Mechwarrior it is. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Living legends mod za crysis je daleko bolji od MWO. Ovaj MWO tu je slaboumnu djecu, imaš šaltanje oružja i coolant. Dok LL ima popravke, kupovanje municije, aktivni/pasivni skener, jammanje pratečih raketa, scout može laser targetati, pa da teži mechovi ispale rakete na to mjesto. Osim robota ima letjelice i tenkove. Nadalje pilot može iskočiti i napasti mecha (minimalni dmg), te ako uspije doć do baze kupiti novog mecha. Za Hawken neznam, tek sam se prijavio za betu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Ljudi ako hocete key evo vam sansa: http://www.mmobomb.com/giveaway/hawken-closed-beta-keys Navodno se trebate registrirat...ma pise vam Ja sam jos prije nabavio key tak da nemogu garantirat da radi iako mislim da da. Nista ne reklamiram sam dajem opcije da ljudi nabave key. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
Ajme, hvala ti ![]() ![]() Btw, može preporuka kojeg Mecha da uzmem? Ne mogu se odlučiti između Sharpshootera, Reapera i Berserkera. Htio bih nešto za mid-long range ili nešto super brzog i s time onda igrat duže vrijeme. Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 15.02.2014. u 01:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
El Mattador
Datum registracije: Nov 2001
|
Meni je Hawken previse "arkadan". Ja prašim po Mechwarrior Online. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
Imate temu, pa tamo jizzajte. Ovdje je tema hawken. Igrah/m obje igre, koliko stignem, kraj svih drugih igara, i to su igre iste tematike ali potpuno različitog pristupa i malo ih je blesavo uspoređivati, jer mech forsa neku kao simulaciju, dok je hawken mindless arkada.
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
u MWO mi se ne sviđa F2P model, pricing je u banani. Kao ni to što se developeri ne trude oko igre. Samo rokaju nenormalne cijene i potreban grind za bilo što u igri. Hawken mi je po pitanju tog za sada bolji i to je razlog zašto ga igram. To što je arkadniji mi uopće ne smeta jer sam znao da je igra takva. Uzeo sam Sharpshootera ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
aka Striko
Datum registracije: Nov 2007
|
Ima netko viška steam key? PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |