PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Hawken (nova mech igrica) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=238381)

Neo-ST 27.09.2012. 01:46

Hawken (nova mech igrica)

Prije 2 tjedna sam se prijavio za beta testiranje igrice, pošto volim "mechove", veliki roboti, velika oružja :D

Radi se o ovome: http://www.playhawken.com/home/

Biti će free-to-play.

Uglavnom, danas dobijem potvrdu da mogu testirati alpha2 build (cca 1.1gb) i sve što mogu reći je...ugodno iznenađenje :care:

Ovako što sam vidio na pola sata izgleda natprosječno dobro i osjećaj borbe je dobar. Baš me zanima kakav će biti final build :zdero:

Darežljivi su što se tiče davanja beta keyeva, mislim da ćete dobiti pristup samo ako se prijavite, ili čak pitate na njihovom forumu.

s7ank0 29.09.2012. 23:10

i ja dobio pristup alphi, sam isprobo trainig course al se cini jako igrivom...

Alph4Dawg 30.09.2012. 01:48

Odlicna igra.Dobio sam pozivnicu za Alpha 2.Nisam primjetio neke vece bugove, ali moraju popraviti spotting sistem.
Trenutno je tako napravljeno da ako kliknes 'Q' bilo gdje na mapi (npr. upereno u zid) na tome ce mjestu reci da je neprijatelj, tj. da je zid neprijatelj i biti ce oznacen.
Grafika super, fali malo optimizacije.Igram na Ultra i lockano na 60 FPS-a, medjutim, bez ikakvog razloga pocnu padati frejmovi na nekim bezveznim lokacijama.

Neo-ST 30.09.2012. 16:17

Yep, to sam već sve prijavio...

Afx 01.10.2012. 19:01

Zabavno je,makar po meni treba dosta tu još radit na svim poljima igre.

DM je totalni kaos i rula kad je pun serv.

Još da su 2-3 mape više stavili al ajd,nije još puna verzija igre

draksa 04.10.2012. 21:42

Ako nekog zanima kod za alphu je alphadog

Nisam jos stigao probat, ali se cini zanimljivom

Hellhound 06.10.2012. 19:53

Fala na kodu:D
Eto odigrao malo pa dojmovi.
Dozivljaj upravljanja mecha je fantastican....hod,tezina, kako se kokpit trese,ograniceno kretanje al opet manevrabilnost.
Isto igra izgleda fenomenalno ono aaa titl a indie je....:beer:svaka im dala.
Fali mi team dm onaj missle def zavrsi napucavanjem 2 tima po hodnicima, a dm je kaos.
U dm ono taman sredim nekog eto vec jedan na mene.A i imam neku nesrecu da svi fokusiraju mene....:nono:
Emp je op shit...moras bjezat kad ga bace a onda imas 50/50 sancu da kidnes ziv.
Isto odnos mechova, cini mi se da heavy mech s jakim oruzjima i emp jednostavno rejpa sve ostalo osim sebi slicnih, a onda je ko je bolji tj prvi bacio emp.

Al ok to je alfa a vec sad igra izgleda jebacki.:zdero:

MAGARAC 06.10.2012. 20:15

Ja cekam key pass ili sto vec vec dva tjedna i nista..
Inace volim mech igre jos od Mechwarriora.

draksa 06.10.2012. 20:21

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2250651)
Ja cekam key pass ili sto vec vec dva tjedna i nista..
Inace volim mech igre jos od Mechwarriora.

Evo pass, napiso sam u postu ranije vec : alphadog

Inace igra je dobra, igrao sam sa onim snajperom par runi, iako nisam bas skuzio na pocetku kako se koriste itemi i sl nije lose

Alph4Dawg 06.10.2012. 21:51

Citiraj:

Autor draksa (Post 2250652)

Inace igra je dobra, igrao sam sa onim snajperom par runi, iako nisam bas skuzio na pocetku kako se koriste itemi i sl nije lose

Say what? :D

Hellhound 07.10.2012. 03:22

Nomen est omen!

Nego jel netko zna kak se zooma npr s snajperom i kako se locka s raketama to me dvoje koci da ownam :D
I da onaj sabot rifle kao bi trebalo bit superprecizno a ja puknem ono ode metak metar i po od di sam nisanio....jel to treba zoomat il sta?

draksa 07.10.2012. 10:08

Scroll je zum ali se gubi sva preglednost i bolje je bez njega

BojanZD 07.10.2012. 12:12

Citiraj:

Autor draksa (Post 2250652)

Alfa je puna, kod više ne vrijedi...jedva čekam ovu igru..me like mechs!!!:lol2:

xGAME 07.10.2012. 12:27

Sto preporucujute da probam, Hawken ili Mechwarrior? Gledajuci najvise sa strane ispoliranosti igre u trenutnoj fazi.
Nabavio alpha, beta (sto god vec je) keyeve za razno razne igre, a igram Clear Sky te nemam volje biti van zone previse :D

Edit: Oh, Alpha period zavrsen. Mechwarrior it is.

Viperus 17.10.2012. 13:50

Living legends mod za crysis je daleko bolji od MWO.

Ovaj MWO tu je slaboumnu djecu, imaš šaltanje oružja i coolant. Dok LL ima popravke, kupovanje municije, aktivni/pasivni skener, jammanje pratečih raketa, scout može laser targetati, pa da teži mechovi ispale rakete na to mjesto. Osim robota ima letjelice i tenkove. Nadalje pilot može iskočiti i napasti mecha (minimalni dmg), te ako uspije doć do baze kupiti novog mecha.

Za Hawken neznam, tek sam se prijavio za betu.

Hellhound 12.11.2012. 00:53

Ljudi ako hocete key evo vam sansa:

http://www.mmobomb.com/giveaway/hawken-closed-beta-keys

Navodno se trebate registrirat...ma pise vam

Ja sam jos prije nabavio key tak da nemogu garantirat da radi iako mislim da da.
Nista ne reklamiram sam dajem opcije da ljudi nabave key.

d0magoj_OS 16.11.2012. 08:57

od front mission-a mi ništa nije sjelo sa mechovima ne vjerujem da će i ovo :/

xGAME 14.02.2014. 23:29

Igra je od sada na Steamu :) Ja je danas skinuo i ostao ugodno iznenađen, baš mi se sviđa za sada :) Igra li netko ovdje ovo još?

Neo-ST 15.02.2014. 00:03

Igramo Striko i ja zasad, drugi uskoro.

xGAME 15.02.2014. 00:56

Kakav vam je ping u igri? Meni nikako ispod 150 o.O Pa gdje su ti serveri hostani?

Neo-ST 15.02.2014. 00:58

Imaš jedan mali padajući meni prije nego kreiraš igru / joinaš se, gore desno, po defaultu je stavljeno na US :)
Stavi na UK.

xGAME 15.02.2014. 01:07

Ajme, hvala ti :) Sad je oko 70, što je puno bolje :D

Btw, može preporuka kojeg Mecha da uzmem? Ne mogu se odlučiti između Sharpshootera, Reapera i Berserkera. Htio bih nešto za mid-long range ili nešto super brzog i s time onda igrat duže vrijeme.

Matta 15.02.2014. 08:13

Meni je Hawken previse "arkadan".
Ja prašim po Mechwarrior Online.

Le0n 15.02.2014. 09:22

+1 :)

jopis 15.02.2014. 09:47

Citiraj:

Autor Matta (Post 2546661)
Meni je Hawken previse "arkadan".
Ja prašim po Mechwarrior Online.

Citiraj:

Autor Le0n (Post 2546677)
+1 :)

http://forum.pcekspert.com/showthrea...highlight=mech

Imate temu, pa tamo jizzajte. Ovdje je tema hawken.
Igrah/m obje igre, koliko stignem, kraj svih drugih igara, i to su igre iste tematike ali potpuno različitog pristupa i malo ih je blesavo uspoređivati, jer mech forsa neku kao simulaciju, dok je hawken mindless arkada.

xGAME 15.02.2014. 12:12

u MWO mi se ne sviđa F2P model, pricing je u banani. Kao ni to što se developeri ne trude oko igre. Samo rokaju nenormalne cijene i potreban grind za bilo što u igri.

Hawken mi je po pitanju tog za sada bolji i to je razlog zašto ga igram. To što je arkadniji mi uopće ne smeta jer sam znao da je igra takva.

Uzeo sam Sharpshootera :D

Ati freak 26.02.2014. 00:44

Ima netko viška steam key? PM.

MAGARAC 26.02.2014. 01:14

To mi nije jasno sa tim keyem. Ja imam account od prije na njihovoj stranici i kad sam se ulogiral sam dobio steam key. Probaj napravit account na Hawken stranici i valjda bus dobio steam key tamo.

Ati freak 26.02.2014. 23:30

Imam ja key, no pitam za prijatelja.

Gledali smo i to. No neide više tako.

MAGARAC 26.02.2014. 23:55

Tu sve pise. Malo bezveze ali kaj je tu je..

https://www.playhawken.com/steam/faq

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:23.