|
![]() |
#1 |
CoD2 geek
Datum registracije: Nov 2012
|
agar
odlicna igra za ubit dosadu ![]() ![]() ![]() ![]() http://agar.io/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2015
|
Mogao si bar upozoriti ljude da igra stvara ovisnost. Na poslu ni ne znaju da me zapravo plaćaju da igram ovu stvar ![]() "w" je za odbaciti masu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Registered User
|
Pretpostavljam da je mislio da zaboraviš na vrijeme i misliš da ćeš odigrati par minuta, a onda sat vremena kasnije pogledaš na sat i bude oh shit ![]() Evo na što sam maloprije naletio Twitch TV-u: ![]() Agar je u jednom trenutku bio gledaniji od The Witcher 3: Wild Hunt i Life is strange: Episode 3 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ne želim više znat za ovo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 | |
Registered User
|
Citiraj:
Rekao sam da je više nikad neću otvoriti ako uspijem doći do prvog mjesta na ljestvici. Za sada je treće mjesto najbolji plasman koji sam uspio ostvariti. Meni lagga kad imam još nešto otvoreno sa strane. Npr. imam otvoren Agar i YouTube i to je već dovoljno da se primijeti lagani lag, a ako imam otvoren još koji tab, onda postane potpuno neigrivo, što mi je malo čudno jer nemam baš toliko lošu brzinu pošto inače mogu igrati online bilo koju drugu igru (npr. CS:GO i Crysis 3). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Bolesnoća ![]() Došo do četvrtog mjesta najviše za sad. Sad idem na ruski server s nazivom fuck russia ![]()
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ne mozes staviti neku "svoju", samo vec postojece skinove tako da u nick napises ime skina, evo: http://projects.indexcards.me/agar-skins/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Registered User
|
@syss: Odlična ideja! BTW, ako u igru ulazite preko adress bara, nemojte se zeznut i umjesto agar.io upisati agor.io. Ja sam popušio foru ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|