![]() |
agar
odlicna igra za ubit dosadu :D Pokusajte se malo zabavit :D mozete se razdvojit sa space :D kupite balone i bjezite od velikih balona :D odlicna multiplayer igra za ubit vrime
http://agar.io/ |
Mogao si bar upozoriti ljude da igra stvara ovisnost. Na poslu ni ne znaju da me zapravo plaćaju da igram ovu stvar :D
"w" je za odbaciti masu |
Jako zarazna igra, toliko jednostavna, a previše zabavna. Izgubiš se jako brzo igrajući.
|
zasto???
|
Pretpostavljam da je mislio da zaboraviš na vrijeme i misliš da ćeš odigrati par minuta, a onda sat vremena kasnije pogledaš na sat i bude oh shit :D
Evo na što sam maloprije naletio Twitch TV-u: http://www.pohrani.com/t/I/wp/4JhJ7wej/agar.jpg Agar je u jednom trenutku bio gledaniji od The Witcher 3: Wild Hunt i Life is strange: Episode 3 :wtf2:, dvije igre koje su tek izašle i mnogi vjerojatno žele vidjeti kakve su prije negoli ih kupe. |
Zakon igra. Igram vec neko vrijeme. Nazalost nisam jos bio 1.. Rekord mi za sada 2. mjesto. =)
|
haha pojeo me Rus :D
|
thnx guys... baš thnx.
:D :D :D |
Saznao prije tjedan dana za ovu "zarazu", i to u ponoć a ujutro u 5 trebao biti na poslu. Igrao sam do 3h :D
|
ne želim više znat za ovo :D
|
Meni je okej, al uopce nije teska i kad dodes do prvog mjesta vise gubim volju, odigram tu i tamo pol sata kad bas nema niceg
|
Jel se vama igra i dalje normalno ponaša? Ja sad pokušavam igrat i lagga užasno baš koji god server da odaberem
|
Citiraj:
Rekao sam da je više nikad neću otvoriti ako uspijem doći do prvog mjesta na ljestvici. Za sada je treće mjesto najbolji plasman koji sam uspio ostvariti. Citiraj:
|
Kad se udvostručim da nekoga pojedem kako se poslije spojiti u jedan balon
|
Vremenom se sam spoji
|
uspio sam maloprije biti prvi :D :D :D
kakav marvelous balon!!! :D |
Citiraj:
|
Bolesnoća :D
Došo do četvrtog mjesta najviše za sad. Sad idem na ruski server s nazivom fuck russia :D |
kako slikicu stavit
|
Ne mozes staviti neku "svoju", samo vec postojece skinove tako da u nick napises ime skina, evo:
http://projects.indexcards.me/agar-skins/ |
Ne znam da li bi se uspjeli spojit na isti server kad se izabere Team, pa da zajedno opletemo po ostalima :D
|
trebalo bi nešto napraviti i stat ovim klanovima na kraj... ko kod da je i kada god da je nek stavi "pce_...." pa se nećemo žderat.
|
ajmooooooo
pce_mario92 |
Na kojem ste najcesce serveru?
|
tamo sam gdje nema klanova obično jer nema šanse se probiti kada ti je neki klan na svi top 10.
|
agar
Evo ja trenutno na south america, u top 5 pa doletite da vas nafeedam :D
|
Najbolja igra ikad :D A nisu uložili milijune dolara u nju:D
|
dobra je ali dajte si stavite cro zastavu da si pomažemo jer ekipa gazi sve ostale
|
Pa ovo je super prijedlog sta je syss dao, samo stavite ispred nicka pce_
|
@syss: Odlična ideja!
BTW, ako u igru ulazite preko adress bara, nemojte se zeznut i umjesto agar.io upisati agor.io. Ja sam popušio foru :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:55. |