|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Logitech z-5500
Evo iman priliku nabavit ove zvučnike , uglavnom kupujen neki 5.1 sustav a taman mi uletili ovi zvučnici za manje pare.Sad je problem sta iman malu sobicu pa steta zvučnika sta ce radit max 20% ! Opcenito kakav je zvuk , kvaliteta , za slusanje muzike i koji film pogledat?Vrijede li ovaj sustav ili je to samo 500rmsova buke! Ili da kupim nesto ekonomicnije,slabije a ostatak para popijen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Što se snage tiče, definitvno su prejaki i bili bi ti dovoljni i mnogo slabiji sustavi, no takvu opremljenost nećeš naći za manje od tog novca... procijeni sam svoje prioritete. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Logitech z-5500 = razbijač zidova ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ubiti bi za manju prostoriju trebali ici i manji zvucnici, tad se dobije nekakav "skladan" zvuk! A ovi logitechi imaju i inace fuuuuuull jak bas(nekome i prejak), a jos u manjoj prostoriji......zvuk ti cak nebi bio mozda toliko ni dobar jer bi cijeli zvuk predobio bas! A i sub im je fakat glomazan, OGROMAN!!! tako da bi imo mozda i problema za smjestit ga, a njegova velicina bi ti i smetala ponekad! Zvucnici su stvarno dobri, za filmove idealni, ali u maloj prostoriji neznam bas kako bi zvucali!! Pogledaj neke manje zvucnike, jez za malu sobu mali zvucnici a za veliku, veliki! a i proci ces jeftinije! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Sorry sto upadam, al da ne otvaram novu temu: Creative Labs Inspire 4.1 4400 - jel se isplatni za njih dat 250-300kn? Soba mi je mala. Kakav im je bass?
![]() |
#8 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Evo dobia san na kraju zvučnike , a sta rec nego stroj za potres. Spoia san ih sinoc oko 9 ipo uri prvo pandurija dosla u 11 a evo i sad isto prije po ure...Meni je zvuk vrlo solidan , opcenito sustav svira kao jedna cijelina , sve je na mistu , osin sta se lako zaboravi na bas ali jebe te kad te na to posjeti dolazak pandurije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Ex-Gastarbajter
|
Hehe, naviknut ćeš se na bass, tj. poslije bez beda slušaš do daske ![]() ja inače slušam partijanu i volim glasan zvuk. a imam 250D i 14m2 sobu ![]() samo ja imam kuću, a ne stan, i susjede na 30m (preblizu...). ipak imaj obzira za njih, barem poslije 10 navečer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Ex-Gastarbajter
|
Jak bass? meni susjed se bavi autoakustikom... pa da vidiš kad mi prođe sa autom ispred kuće :clap: ja navijam do daske, prođe on a ja se cijeli stresem... doduše on ima oko 50k kn u autu... al opet ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Premium
|
Citiraj:
Znači, vi ne želite glazbu ili zvuk. Vi želite bass. Jel tako? Imam ja rješenje. Umjesto investiranja u Logitech sustav, možete za tu lovu kupiti pošteni aktivni subwoofer velike snage od renomiranog proizvođača HIFI opreme. Budite sigurni da je jači od Logitecha. Spojite ga samo chinchom iz zvučne kartice na njegov ulaz i počnite tresti. Basa nikad dosta! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
koliko snage ima? i naravno cijena? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Da imam para napravio bi to sto predlazes. Ali nemam ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |