|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
9600XT i Glacialtech VGA 1000
Pozdrav, potrebna mi je pomoc hitno (naime sad sam kod frenda i idem uskoro u ducan kupit kuler) Dali ta graficka 9600XT od Sapphire i taj kuler, crko mi je kuler na grafi nakon godine i pol ( ne vrti se vise ![]() thnx unaprijed. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Koliko vidim na netu taj Glacial Tech VGA 1000 ima dva venta i puno aluminija+navodno je dosta tih.Trebao bi biti i više nego dovoljan za 9600XT. Možda bi mogao i OC Gloacialtech north pole vga 1000 cooler EDIT kompatibilnost: RADEON X600 series, X800 series, 9800 series, NVIDIA GeForce 5950 series, 5900 series, 5700 series Znam da su Radeon 9600 i X600 slične kartice,ali jesu li rupe za šarafe?
__________________ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Premium moderator
Datum registracije: Aug 2005
|
Dodirni grafulju pa ćeš vidjeti kako hladi. BTW mislim kako 9600XT ima temp. senzor. Nisam siguran gdje bi ti pisale temperature,možda negdje u driverima.Za to nisam siguran jer sam prije imao 9550GE koja nije imala senzor, pa nigdje nisam vidio Temperature settings.
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Piše sve u Everestu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Everest? Inace grafulja je stvarno hladna, sad sam malo zavrtio cod 2 demo, uopce se ne grije, vrlo dobar je taj cooler ![]() edit: ok nvm, nasao sam taj program ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|