![]() |
9600XT i Glacialtech VGA 1000
Pozdrav, potrebna mi je pomoc hitno (naime sad sam kod frenda i idem uskoro u ducan kupit kuler)
Dali ta graficka 9600XT od Sapphire i taj kuler, crko mi je kuler na grafi nakon godine i pol ( ne vrti se vise :( pa moram uzet novo, a u Rijeci sam nasao samo taj jedan jednini, trgovine u Ri su katastrofa, ajd ako mogu ici zajedno grafa i taj kuler recite pa da idem kupit. thnx unaprijed. |
Koliko vidim na netu taj Glacial Tech VGA 1000 ima dva venta i puno aluminija+navodno je dosta tih.Trebao bi biti i više nego dovoljan za 9600XT.
Možda bi mogao i OC Gloacialtech north pole vga 1000 cooler EDIT kompatibilnost: RADEON X600 series, X800 series, 9800 series, NVIDIA GeForce 5950 series, 5900 series, 5700 series Znam da su Radeon 9600 i X600 slične kartice,ali jesu li rupe za šarafe? |
al dal sigurno moze se postaviti na 9600XT karticu?
|
Eto kupio sam, ali sam morao maknut jedad heat sink za memoriju jer smeta kondenzator na grafi, valjda ce to hladit ok dok ne ubodem neku bolju grafu.
|
Dodirni grafulju pa ćeš vidjeti kako hladi.
BTW mislim kako 9600XT ima temp. senzor. Nisam siguran gdje bi ti pisale temperature,možda negdje u driverima.Za to nisam siguran jer sam prije imao 9550GE koja nije imala senzor, pa nigdje nisam vidio Temperature settings. |
Piše sve u Everestu.
|
Everest?
Inace grafulja je stvarno hladna, sad sam malo zavrtio cod 2 demo, uopce se ne grije, vrlo dobar je taj cooler ;) edit: ok nvm, nasao sam taj program :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:42. |