|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
E-Bay pomoć
Pozdrav! Molim vas pomagajte! Od jednog prodavača na e-bay kupila sam neku stvar koja nikako da stigne. Nakon 2 mjeseca tražila sam i dobila full refund. E sad, 15 dana nakon što su mi vratili novac, pošiljka je stigla! Šta da sad radim, kako da mu vratim novac? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Kupiš ponovno istu stvar i pošaljem mu poruku da ne mora poslati ništa. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Bolje je da mu se javis na ebay s porukom da ti je stigao predmet za koji si dobila refund i da mu ga zelis platiti na njegov paypal racun kojeg ti posalje. Tako izbacite ebay iz igre i po pitanju provizije. Tako ja radim i zna se dogodit da je trgovac tako ugodno iznenadjen da ti da popust na tu ili druge trgovine. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Hvala ti, možda tako i napravim. Negdje sam pročitala da bi bilo uputno obavijestiti nekoga na e-bay-u, jer, navodno, ako nekoliko puta tražiš refund mogu ti blokirati račun. Na jednom forumu pronašla sam ovaj komentar: "U paypalu imate listu transakcija, nadjite tu transakciju u kojoj su vam pare vracene i platite mu ih nazad. Javite se nakon toga Ebayu, ukratko napisite sta je bilo i napisite brojeve transakcija u kojima je prodavac vama vratio pare i one u kojoj ste vi njemu platili jer je paket ipak dosao." Našla sam transakciju na paypalu, no tamo ne vidim njegov broj računa. Drugo, kome na E-bayu da javim da sam vratila novac, mislim , na koju mail adresu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Na paypalu vidiš email, to mu je ujedno i račun. Ja sam isto tako vratio nekom kinezu, sitno nešto bilo. Javiš mu na ebayu da je paket stigao i uplatiš na paypalu. Ovo za refundove i bananje ne moraš brinuti, ako ne tražiš svaku drugu kupovinu refund miran si.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
a kako na ebay i paypal sinkronizirat ime i prezime na ženu mi je stajao paypal i naravno nakon ženidbe prezime se promjenilo I sad tu i tamo mi preko paypala uleti staro prezime (mada sam unio i novo ime i prezime sa istom adresom) ali negdje ne mogu to mjenjat kada kupim nešto, i uleti staro prezime Jučer imao problema na pošti jer ne poklapa se i neda Makar ista adresa itd.. ali prezime nije. A imao i staru osobnu precvikanu. Ili jednostavno za zatvorim paypal, ebay i regan sve na novo ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Tema za Ebay -> klik! @Belly kolege su već napisali koje su ti mogućnosti, odaberi koja ti je jednostavnija. Tema za PayPal -> klik! @dadoremix javi se PPovom costumer supportu o promjeni prezimena. Vjerovatno će te tražiti neku dokumentaciju da utvrde da si to zaista ti radi prevencije krađe indentiteta.
![]() |
#9 |
Premium
|
Kontaktirala sam sellera, kad mi odgovori na mail, poslat ću mu lovu. -->
@ vranjba, pronašla sam, pod send payment upišeš mail i koliko love šalješ. Hvala vam svima, zaista ste ljubazni! ![]() ![]() @Beetlejuice, oprosti, trebala sam pitati na postoječem topiku. ![]() Kontaktirala sam sellera, kad mi odgovori na mail, poslat ću mu lovu.
@ vranjba, pronašla sam, pod send payment upišeš mail i koliko love šalješ. Hvala vam svima, zaista ste ljubazni! ![]() ![]() @Beetlejuice, oprosti, trebala sam pitati na postoječem topiku. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Meni selleri obično kažu da kupim taj item ponovno ali sa note-om da plaćam za već pristigli item. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|