|
![]() |
#1 |
1
Datum registracije: Dec 2005
|
Traka(brtvilo) za prozore
Dakle pokušavam nabavit jednu traku za prozore koju nemogu nigdje nać, naime prije 2 godine čini mi se da je to bilo u ofertisimi je bila jedna super traka za prozore bijela ko pjena spužvena i tako mi super i dan danas izolira, samo je već dotrajala i trebalo bi je zamjenit pa sam se bacio u potragu, ali sve šta sam našao dosad je ona gumena E,P i D profil ili obična spužvena koja je bezveze. Pa da li mi netko možda može pomoć ako zna di bi to mogao nabavit pa makar i na ebayu bilo btw tamo sam isto pokušao tražit no nisam ju našao. Evo imam i uzorak malo trake pa da vidite o čem pričam http://i.imgur.com/E0phBkJ.jpg Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 09.12.2014. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Pijena??? ![]() Ma pogledaj malo po trgovačim centrima, pevec, kaufland, bauhaus, negdje ima ziher.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
1
|
Pa da vidiš na slici ko neka gusta gumena pjena, fakat ne znam kakav je to materijal. A morat ću i to pogledat nisam bio u ovim većim samo u manjim centrima. Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 09.12.2014. u 18:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
![]() |
#6 |
1
|
haha, a da jbg tipkam brzo pa mi ode nekad ij i č i ć smiksam, nije da ne znam ![]() EDIT: Evo ispravio sam sad tnx na gramatičkom ispravku heh ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|