![]() |
Traka(brtvilo) za prozore
Dakle pokušavam nabavit jednu traku za prozore koju nemogu nigdje nać, naime prije 2 godine čini mi se da je to bilo u ofertisimi je bila jedna super traka za prozore bijela ko pjena spužvena i tako mi super i dan danas izolira, samo je već dotrajala i trebalo bi je zamjenit pa sam se bacio u potragu, ali sve šta sam našao dosad je ona gumena E,P i D profil ili obična spužvena koja je bezveze. Pa da li mi netko možda može pomoć ako zna di bi to mogao nabavit pa makar i na ebayu bilo btw tamo sam isto pokušao tražit no nisam ju našao.
Evo imam i uzorak malo trake pa da vidite o čem pričam http://i.imgur.com/E0phBkJ.jpg |
Pijena??? :D
Ma pogledaj malo po trgovačim centrima, pevec, kaufland, bauhaus, negdje ima ziher. |
Pa da vidiš na slici ko neka gusta gumena pjena, fakat ne znam kakav je to materijal. A morat ću i to pogledat nisam bio u ovim većim samo u manjim centrima.
|
U Bauhausu sam pred par godina kad je meni trebalo našao samo spužvaste raznih širina i proizvođača, međutim, možda se izbor promijenio od onda.
|
Citiraj:
|
haha, a da jbg tipkam brzo pa mi ode nekad ij i č i ć smiksam, nije da ne znam :D
EDIT: Evo ispravio sam sad tnx na gramatičkom ispravku heh :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:51. |