|
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mislim da brkaš AF i FSAA. Znaš li uopće šta radi koji algoritam?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma znam. AF popravlja mutan pod a AA smanjuje nazubljenost. Ja govorim o AF-u, naime kada ga ukljucim, jedan dio poda bude neobicno zrnast i to ne mogu uhvatit na screenshotu nego zrnatost se vidi ako se krecem, odnosno kako se krece kamera ako je trece lice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Da to nije onaj poznati problem sa shimeringom kod nV chipova kad se uključi AF? Budući da imaš 6800 seriju, problem bi se trebao riješiti tako da u driverima staviš neki slider za rendering quality(ili tako nekako) sa Balanced (ili Normal) na High Quality. Ili tako nekako..znam samo po onom što sam pročitao na netu (jer očito nemam ni jednu kartušu iz tako nove generacije ![]() Nadam se da ce ti pomoc ova informacija.
![]() |
#7 |
EMP moderator
|
Na kojoj igri si testiro?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Strichek Moderator
|
Citiraj:
|
|
![]() |