![]() |
AF problem
Kad ukljucim AF onaj dio slike koji on popravlja bude neobicno zrnast. Da li je do drivera? Zapravo sam isprobao vise njih.
Pomagajte ljudi! |
Mislim da brkaš AF i FSAA. Znaš li uopće šta radi koji algoritam?
|
Ma znam.
AF popravlja mutan pod a AA smanjuje nazubljenost. Ja govorim o AF-u, naime kada ga ukljucim, jedan dio poda bude neobicno zrnast i to ne mogu uhvatit na screenshotu nego zrnatost se vidi ako se krecem, odnosno kako se krece kamera ako je trece lice. |
Da to nije onaj poznati problem sa shimeringom kod nV chipova kad se uključi AF?
Budući da imaš 6800 seriju, problem bi se trebao riješiti tako da u driverima staviš neki slider za rendering quality(ili tako nekako) sa Balanced (ili Normal) na High Quality. Ili tako nekako..znam samo po onom što sam pročitao na netu (jer očito nemam ni jednu kartušu iz tako nove generacije :D ) Nadam se da ce ti pomoc ova informacija. |
@JC Denton
meni to ne pomaže.:D i ja imam taj problem al grafa nije nvidia... jednostavno sam zaboravio na AF!:clap: |
Probao sam pomaci slider na High Quality i nista se nije promijenilo. Bas uzmem karticu na kojoj mogu koristit AF i eto s*anja. Da li bi ovaj problem bio dovoljan razlog za reklamaciju?
|
Na kojoj igri si testiro?
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:23. |