|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
![]() Igrom slucaja bio sam prisiljen da ostanem prikovan dugo vremena za drugi workstation, te sam odlucio prikratiti vrijeme slusajuci glazbu. No ne lezi vraze, poceh vrtiti playlistu s servera, kad ono sve nesto tiho, bezlicno, fali i visokih i niskih. Prvo sam mislio da je problem u front panelu, pa sam prestekao slusalice drito na plocu. 0 bodova. Pogledam ja zapravo sto drzim na usima, kad neko MS Industrials smetje. Rekoh, mora da je to i odlucih odleprsat do susjedne sobe po Sennheiserice HD270 i sada mora da radi! Ali avaj, kao da sam prikljucio piezo zvucnik. Prtljam po opcijama, nista od nekakvih efekata i equlisera nije ukljuceno, wave i volume controll su na najjacem. Ploca je Tyan Triniti KT400, dakle ALC650; s druge strane na glavnom workstationu je ALC655 prikacen na NAD 304 i Choruse 706/gore navedene Seinne ali zvuk je neusporedivo bolji nego na onom cudu. Je li moguce da je taj ALC650 tako los odn. puno losiji nego ALC655?
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
moguće je
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
U me ALC658, as good as it get's ![]() Ovu Abiticu ostavljam kod sebe, hebo 100FPSa, ja uživam u glazbi ne u vrtenju bencheva :-P
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni je i ALC655 užasan...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
*bo ga vrag, opet sam osudjen na camljenje sa tim cudom. ![]() Anyway, fala svima... Edit: Aaaargh... Slusao sam neke stvari s ovogodisnje Beovizije i u jednom trenutku mi je prosviralo da je zvuk nekako previse "3D" u jednoj pjesmi. I naravno, prckanje po audio propertisima dalo je novu stavku, "3D depth", koju sam jasno, stavio na mute, uz socno proklinjanje blize i daljnje rodbine inzinjera. Zvuk je sada podnosljivo los, iako je jos uvijek pretih. Izgleda da cu prije tih 50kn potrositi i sklepati neko malo pojacalce, tek tolko da se nesto cuje... ![]()
Programer Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest. Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 10.10.2005. u 22:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
|
Bolje za 100-tinjak kn ubost neku CreativeLabs zvučnu nego CMI8738, dobit ćeš puno bolji i glasniji zvuk te jako dobar bas. Sa CMI8738 možda dobiješ na glasnoći, al na kvaliteti sigurno ne.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Ima Live za 200 kn, a preko oglasa i manje. Nema smisla davat 50 kn za smeće. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
EMP moderator
|
Citiraj:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|