|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
7800 neće da radi
a koji idiot....taj ima IQ temperature zraka u Siječnju navrh Velebita ![]() ![]() http://content.ytmnd.com//140000/140430/image.jpg ne znam dal je ovo bilo ovdje na forumu pa evo da vidite...sumnjam da je photoshop jer sam i sam čuo da je ekipa gurala i AGP grafe u PCI slotove ![]()
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ma takvima treba zabraniti kupnju bilo kakve informatičke opreme u bilo kojem dućanu na svijetu. PixelView-a on ide rezati, pa mogel si je k***c odrezati, bar bi ga jeftinije došlo šivanje nego nova grafička. Kaj sve čovek ne bu doživel, ovo je čisti kriminal. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
photochop.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
-------
|
Sigurno? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
-------
|
I kaj je tip opće s tim onda htel napravit, dokazati da zna u delati u photoshopu? Totalni luđak. Treba njega finu u sobicu 2x2m obloženu sa spužvom i nek ga fino promatraju (onak stručno), ak onda ne bu u centru pažnje, onda ne bu nikad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
-------
|
Ja sam na to gledal, onak s dozom rezerve, jer kakvi danas sve pacijenti postoje, ne bi bilo ništ čudno da je tip to i stvarno napravil. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() nego da to i meni izgleda na photoshop...makar se iskreno nebi cudio da je neki lik to i napravio...vidio sam stvarno svasta do sad ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|