![]() |
7800 neće da radi
a koji idiot....taj ima IQ temperature zraka u Siječnju navrh Velebita :D :clap: :rambo:
http://content.ytmnd.com//140000/140430/image.jpg ne znam dal je ovo bilo ovdje na forumu pa evo da vidite...sumnjam da je photoshop jer sam i sam čuo da je ekipa gurala i AGP grafe u PCI slotove :D |
bilo je evo link
|
OK evo nek ostane inače to sam vidio na Linksovom forumu...
|
Ma takvima treba zabraniti kupnju bilo kakve informatičke opreme u bilo kojem dućanu na svijetu. PixelView-a on ide rezati, pa mogel si je k***c odrezati, bar bi ga jeftinije došlo šivanje nego nova grafička. Kaj sve čovek ne bu doživel, ovo je čisti kriminal.
|
photochop....
|
Sigurno?
|
Citiraj:
|
I kaj je tip opće s tim onda htel napravit, dokazati da zna u delati u photoshopu? Totalni luđak. Treba njega finu u sobicu 2x2m obloženu sa spužvom i nek ga fino promatraju (onak stručno), ak onda ne bu u centru pažnje, onda ne bu nikad.
|
ma ti si lud ako misliš da je to on stvarno napravio.
Pa to je sve napravljeno u photoshopu... pa nije lud jebote!:rolleyes: to je šala LIKOVI |
Ja sam na to gledal, onak s dozom rezerve, jer kakvi danas sve pacijenti postoje, ne bi bilo ništ čudno da je tip to i stvarno napravil.
|
Citiraj:
nego da to i meni izgleda na photoshop...makar se iskreno nebi cudio da je neki lik to i napravio...vidio sam stvarno svasta do sad:smoke: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:15. |