|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2012
|
(riješeno) Win 7 ne čita drugu particiju na disku
Pozdrav, da li netko zna u ćemu je problem? laptop mi ne čita D particiju, C najnormalnije. Problem mi se pojavio dok sam koristio win8. komp se sam od sebe resetiro i od onda mi nema d particije. stavio sam sada 7-micu, no već pri instalaciji sam vidio da je samo c particija. u disk menagementu mi vidi particiju, no bez slova je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Pa možeš li assignati drive letter toj particiji u disk managementu?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Zadnje izmijenjeno od: ivan.grdic. 13.05.2014. u 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Neće moći formatirati kad ne vidi particiju.To je meni bilo sa osmicom,nešto se promjenilo bilo u nekim postavkama HDD-a i nije bilo spasa nego deep format ili tako nešto i to cijelog Hdd-a.Mislim da sam koristio HirensBoot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Ponovo reinstalirao sedmicu i opet sve ok, vidi se i c i d particija. Hvala na odgovorima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Imam sličan problem pa evo da ne otvaram drugu temu. Događa mi se da kad upalim komp u windowsima ne vidim drugi hdd(Toshiba 3 TB). Kad preskeniram u disk managementu onda mi ga detektira i onda ga normalno vidim na my computer. Šta bih mogao poduzeti osim reinstalacije windowsa? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
probaj vidjeti jel ima novi BIOS za matičnu, nakon toga provjeri kablove za svaki slučaj (sata kablovi za disk da ne bude zabune), izvrti i kakav test za diskove. Ne bi bilo loše možda i da ga premjestiš na drugi sata port...Poigraj se s tim stvarima, pa vidi jel će upaliti što god od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
![]() Hvala za savjete. |
|
![]() |
![]() |