![]() |
(riješeno) Win 7 ne čita drugu particiju na disku
Pozdrav,
da li netko zna u ćemu je problem? laptop mi ne čita D particiju, C najnormalnije. Problem mi se pojavio dok sam koristio win8. komp se sam od sebe resetiro i od onda mi nema d particije. stavio sam sada 7-micu, no već pri instalaciji sam vidio da je samo c particija. u disk menagementu mi vidi particiju, no bez slova je. |
Pa možeš li assignati drive letter toj particiji u disk managementu?
|
Citiraj:
|
Formatiraj tu particiju pa će je windowsi očitati .
|
Neće moći formatirati kad ne vidi particiju.To je meni bilo sa osmicom,nešto se promjenilo bilo u nekim postavkama HDD-a i nije bilo spasa nego deep format ili tako nešto i to cijelog Hdd-a.Mislim da sam koristio HirensBoot.
|
Ponovo reinstalirao sedmicu i opet sve ok, vidi se i c i d particija. Hvala na odgovorima.
|
Imam sličan problem pa evo da ne otvaram drugu temu.
Događa mi se da kad upalim komp u windowsima ne vidim drugi hdd(Toshiba 3 TB). Kad preskeniram u disk managementu onda mi ga detektira i onda ga normalno vidim na my computer. Šta bih mogao poduzeti osim reinstalacije windowsa? |
probaj vidjeti jel ima novi BIOS za matičnu, nakon toga provjeri kablove za svaki slučaj (sata kablovi za disk da ne bude zabune), izvrti i kakav test za diskove. Ne bi bilo loše možda i da ga premjestiš na drugi sata port...Poigraj se s tim stvarima, pa vidi jel će upaliti što god od toga.
|
Citiraj:
Hvala za savjete. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:49. |