Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.04.2014., 16:18   #1
TomislavVP
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
Može li prašina uzrokovati ovo?

Laptop star nekih 16-17mj
Acer Aspire E1-571G dvije jezgre 2,3 Ghz 4Gb Rama GT 620m grafa, prie sam mogao igrati lol na njemu a sada sta god pokrenio sto koristi neu pristojnu grafu odma se pregrije i ugasi. Općenito su mu užasne performanse iako je defragmentiran, nema virusa niti background programa. Ako je problem nečistoća, možete li mi preporučiti gdje je u Zg dobar omjer kvalitete i cijene čišćenja laptopa i mijenjanja paste jer probao sam sam i ludo nes kompleksno je rastavit ga pa se ne zelim zezat

Btw puko mi je ekran mogu živit s tim ali koliko bi me kostala zamjena ekrana?(15,6")
TomislavVP je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2014., 16:27   #2
QuidZz
Premium
Moj komp

QuidZz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor TomislavVP Pregled postova
Laptop star nekih 16-17mj
Acer Aspire E1-571G dvije jezgre 2,3 Ghz 4Gb Rama GT 620m grafa, prie sam mogao igrati lol na njemu a sada sta god pokrenio sto koristi neu pristojnu grafu odma se pregrije i ugasi. Općenito su mu užasne performanse iako je defragmentiran, nema virusa niti background programa. Ako je problem nečistoća, možete li mi preporučiti gdje je u Zg dobar omjer kvalitete i cijene čišćenja laptopa i mijenjanja paste jer probao sam sam i ludo nes kompleksno je rastavit ga pa se ne zelim zezat

Btw puko mi je ekran mogu živit s tim ali koliko bi me kostala zamjena ekrana?(15,6")
Moze, laptop treba redovito cistit i odrzavat posebno sad kad ide ljeto. Prasina se uhvati na hladnjak te vent i eto problema. Novi ekran ti je cca 100€ + ruke. Za servis u ZG neka ti druge kolege preporuce.
Posto vec nemas garancije mozes ga i sam ocistit, rastavis ga i ispuses s kompresorom.
Oglas

Oglas
Staro 27.04.2014., 16:50   #3
Viperus
Premium
Moj komp

Viperus's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Kako ti je puko ekran? Da nije možda pao na pod prije toga? To bi možda objasnilo i pregrijavanje.
Viperus je offline   Reply With Quote
Staro 27.04.2014., 17:15   #4
TomislavVP
Registered User

Datum registracije: Jan 2010
Slučajno sam stavio krevet na njeg :/
I prije toga je imao loše performanse, moram priznati da se nisam jako brinio za njegovu fizičku čistoću ali nikad nisam očekivao da će bit baš ovoliko spor- inače sam dosta dobar u održavanju desktopa jer se cijeli živogt patim sa neadekvatnim hardwareom.
TomislavVP je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno