![]() |
Može li prašina uzrokovati ovo?
Laptop star nekih 16-17mj
Acer Aspire E1-571G dvije jezgre 2,3 Ghz 4Gb Rama GT 620m grafa, prie sam mogao igrati lol na njemu a sada sta god pokrenio sto koristi neu pristojnu grafu odma se pregrije i ugasi. Općenito su mu užasne performanse iako je defragmentiran, nema virusa niti background programa. Ako je problem nečistoća, možete li mi preporučiti gdje je u Zg dobar omjer kvalitete i cijene čišćenja laptopa i mijenjanja paste jer probao sam sam i ludo nes kompleksno je rastavit ga pa se ne zelim zezat :) Btw puko mi je ekran mogu živit s tim ali koliko bi me kostala zamjena ekrana?(15,6") |
Citiraj:
Posto vec nemas garancije mozes ga i sam ocistit, rastavis ga i ispuses s kompresorom. |
Kako ti je puko ekran? Da nije možda pao na pod prije toga? To bi možda objasnilo i pregrijavanje.
|
Slučajno sam stavio krevet na njeg :/
I prije toga je imao loše performanse, moram priznati da se nisam jako brinio za njegovu fizičku čistoću ali nikad nisam očekivao da će bit baš ovoliko spor- inače sam dosta dobar u održavanju desktopa jer se cijeli živogt patim sa neadekvatnim hardwareom. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:04. |