|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Nov 2004
|
2 zvucne
Jel mogu imati 2 zvucne katrtice u kompu,imao sam jednu integriranu na maticnoj (5.1) i sad kad sam nabavio kucno kino, nemam vise slobodnog mjesta za mikrofon i line-in....kupio sam jos jednu zvucnu i stavio u PCI, ali mi ju ne prepoznaje komp..kao da nije utaknuta, a je,,provjerio sam... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
moraš integriranu zvučnu karticu iz biosa diseablati |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
Koki, Trebalo bi radit.... probaj prvo disejblat internu, pa vidi jel ju onda nadje-.. Ak nadje natrag enable , internu
__________________ |
![]() |
#4 |
Banned
|
E,decki, molim pomoc... disejblo sam integriranu, stavio pasword u bios, ukljucio alarme da ako se poveca temp na cpu-u,ako ventilator prestane radit i jos nesto i sve to spremio i ok... komp se restarta, pocne cvilit i ude u windowse i normalno instalira ovu 2.zvucnu...sad hocu ponovo enejblat integriranu,al kad god udem u bios nemogu nista u njemu mijenjat osim izaci van....sad mi komp tuli dok ovo pisem, uzas... jel imate ideje kaj bi moglo biti i sto da napravim da opet mogu mijenjat postavke u biosu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
Znam da nije pristojno gnjavit i pozurivat, ali imam bitnog posla kojeg moram napraviti na kompu do sutra ujutro a ovo smece pisti ko ludo....probija mi usi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Vjerojatno si nes sprcko oko temperatura ili kretaja ventova pa prvo pogledaj to, ak neide vrati default postavke u biosiu ili probaj na kraju clear cmos.
![]() |
#7 |
Banned
|
Hvala na odgovoru... problem je sto nemogu nista radit u biosu...kaj god stisnem - f6,f7 nista ne prima...jesi imao takav slucaj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Banned
|
E,hvala puno...evo sad sam sredio da radi kao prije...sutra cu se pozabaviti sa zvucom... jos jednom hvala,moj sef ce vam biti zahvalan.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
nije bas sutra ali eto...sad mi je u biosu onemoguceno da mijenjam ista po INTERNTAL nesto...tako da nemogu disejblat internu zvucnu,sto sad? hvala na odgovoru unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
gle ja sam samo instalirao zvučnu i radilo je, ideš u system properties (lijevi klik na my computer ikonicu pa properties) pa na hardware pa device manager i tam bi trebalo biti onda samo staviš drivere s cda od zvučne i trebalo bi radit, ak je tam nema u device manageru zvučne onda stavi cd od zvuče instaliraj pa će se pojavit ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|