|
![]() |
#1 |
grey hat
Datum registracije: Oct 2008
|
Adobe Audition 3
Pozdrav! Imam jedan gadan problem sa Audition-om Naime kada želim snimatu u Auditionu javlja mi periodičke smetnje. U hardware setup-u stavim mu da snimam Wave Out Mix. I što je u biti problem; (pogledajte sami prt sc.) svakih npr 10 sec imam rupu od 0.1 sec tišine. ![]() u ćemu je problem? ima li itko slićna iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
Neznam. Ali ja sam imao problema (random zamrzavanje programa kod dodavanja efekta), pa sam se vratio na dvojku i sve radi savrseno. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
grey hat
|
nadam se da ce ubrzo doći Auditon 4 ![]() pošto je sada došao CS4 jedino kaj mi ostaje jest da snimam u nekom drugom programu pa prebacim u A3. Inaće verzija je sa Adobe.com, pa po pravilu nebi trebalo biti problema. ali ipak... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
..nazalost auditiona 4 nece biti,jer se on sada zove soundbooth i veceg smeca nisam vidio,no za tebe imam rijesenje a zove se audition 1,5 s kojim zagarantirano neces imati problema pri snimanju jer ne koristi asio tj netrazi niske latencije i odlican je za integrirane kao i opcenito starije modele zvucnih kartica.....premda ja koristim audition 3 uredno, ali imam x-fi music koja podrzava asio drivere i vjerovatno iz tog razloga mi sve sljaka...
![]() |
![]() |
#5 |
grey hat
|
ok.. za sada cu downgrejdati na a 1.5... dok ne kupim neku novu zvućnu... Inaće, imao sam isti problem sa A3 na Sempronu AM2 64bit 1.6GHz... i Audigy SE tak da ocito A3 je zahtjevniji što se tiće zvućnih kartica |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Da ne otvaram NOVU temu, dobra je ova: imam jednu nuspojavu u ovom programu (Adobe Audition CC v6) - znači, kod manipuliranja sa .mp3 datotekama (pjesama) nakon obrade i snimanja, u Winampu mi daje krivo trajanje pjesme (uglavnom piše da je duža za cca 30% nego što stvarno je), a kvačica (kod snimanja datoteke) je stavljena da pamti sve to (metadata / ID3 tag i sve to)... ...pa ako netko zna u čemu je caka ili je to jednostavno greška kao u svakom današnjem software-u?! ...kod stare verzije v3 bilo je slično: gubili su se ID3 tag podatci tipa: trajanje pjesme, naziv, naslov (u exploreru)... -ma kad se sjetim izvornog Cool Edita, koliko sam vremena proveo s njim i nikad problema, a sad otišlo sve u propast...
![]() Zadnje izmijenjeno od: Remixer. 13.12.2013. u 21:52. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|