|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2004
|
Nisam se rijesio trzanja...
COD UO i Far Cry i dalje stekaju na high i extra postavkama,tu i tamo,ali desi se i to me hebe.I sta sad?Da li je graficka ,ili je do igara,ili je proc?vec sam lud,dajte neko rjesenje.KLokanje,otkljucavanje i zakljucavanje cini se da ne rjesavaju stvar....sve sam varijante isprobao.napomena:neposredno prije 6800Le sam imao u kompu 9600Pro,pa da nije ostalo stogod smeca od Ati drivera u kompu pa da nije to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Reinstall wina bi uvelike mogao pomoći... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Sruk
|
sad su vec sve to hvatanje za slamke ![]() probaj kvalitetu zvuka na low stavit i poiskljucit kakve posebne zvucne efekte ak ih ima....to i formatiranje svega i eventualno koji patch, bi po meni bilo mozda jedino rjesenje.....mene je UT2004 stalno zajebavao dok zvuk nisam ustimao, ince moja seka sa 9550XT razvaljuje igricu, i ima 512DDR333 i 2.0GHZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Smanjit swap jel je mene ista stvar ubijala u mohpa otkad sam ga smanjio sljaksa ok
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
a.k.a. LOPOV
|
Trebali bi to smanjit oni sa 1+gb jel imaju dosta rama Procedura ovako desni klik na my comp, properetis, advanced, performance settings, advanced, virtual memory change i tu stavis recimo 600-tinjak mb na initial i maximum(trebali bi bit isti)
![]() |
#14 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
pošto imaš 512-rama stavi 1024mb. Preporučljivo ti je i defragmentirat disk ali sa nekim utilityem tipa perfect disk da pomakne pagefile na početak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
ugasi pa odma podesi novi.
![]() |
![]() |
#16 | |
Premium
|
Citiraj:
i sto se tice igara,stavio sam nove drivere za zvuk,deinstalirao sav Asus softwer(enhanced driver i Smart doktor),i u igrama zvuk podesio na normal(COD UO) ili low(FarCry),i mogu reci da CoD ide puno bolje na max detailjima ali Far Kraj i dalje nesto serucka pa cak i na Medium postavkama,o high i very high da ne pricam:-(trza ko lud.jednostavno vise neznam.Dali uopce moja graficka moze vrtit Far Cry na max detaljima ili treba biti jaca kartica? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
na koliko si ono otključao grafu ? i na kojem je clocku? ali mislim da i na sotcku ima dovoljno juica da pokrene FC na high... inače skini "pagedefrag" ( google ) i defragmentiraj page file... zna uvelike pomoć ponekad... akceleraciju zvuka stavi na max u control panelu... ako već nije.. jer ti onda manje proc procesira zvuk, dajući mu više snage za samu igru.... potraži i patch za FC ako je problem samo u njemu..
:: TH3_R3dR0cket // MSI I865PE - Neo2 FIS2R @ Ultra Turbo Mode, AGB BUS@70mhz@1.6V :: :: Intel Pentium 4 2,6ghz@3.51ghz (270FSB) -CM JET4 cooled:: :: 2x512mb Kingmax SuperRAM DDR 433 ( 2-3-3-6, 2.7V) // Gigabyte Silentpipe 6800@1.39V 16,6 415/875 :: :: WD EIDE 80gb 7200rpm, 8mb cache // TITAN Hard disk cooler - 2 venta + aluminijski heatsink :: :: LG DVD ROM 48x max // LG CD/RW 52x/24x/52x // Samsung 1.44mb Floppy drive //Hiper 525W PSU :: :: 3D Mark 2001SE - 20960 // 3D Mark 2003 - 12402 // 3D Mark 2005 - 5013 // Aquamark3 - 68062 :: :: www.cro-gaming.com :: |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Dark side Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#22 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
Nije preporucljivo stavljati swapfile na drugu particiju istog harda, odnosno dobici nisu nikakvi. A kaj sto se tice drugog harda, dapace preporucljivo je na njega staviti swap i to na primarnu particiju.
![]() |
![]() |
#30 |
Dark side Moderator
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |