![]() |
Nisam se rijesio trzanja...
COD UO i Far Cry i dalje stekaju na high i extra postavkama,tu i tamo,ali desi se i to me hebe.I sta sad?Da li je graficka ,ili je do igara,ili je proc?vec sam lud,dajte neko rjesenje.KLokanje,otkljucavanje i zakljucavanje cini se da ne rjesavaju stvar....sve sam varijante isprobao.napomena:neposredno prije 6800Le sam imao u kompu 9600Pro,pa da nije ostalo stogod smeca od Ati drivera u kompu pa da nije to?
|
Reinstall wina bi uvelike mogao pomoći...:o
|
Koliko ram-a imaš? Mene zna zezat swapping kad igram CoD: UO na extra postavkama, fali mi keks još jedan.
|
Citiraj:
|
ja bi na tvojem mjestu povećao page file i defragmentirao hard (zbog tog zna dosta trzuckat)
|
Citiraj:
|
inače ja radim page file tako da imam 1 particiju (skrivenu) od 2Gb i tamo je page file, na C: particiji je isključen.
|
sad su vec sve to hvatanje za slamke :(
probaj kvalitetu zvuka na low stavit i poiskljucit kakve posebne zvucne efekte ak ih ima....to i formatiranje svega i eventualno koji patch, bi po meni bilo mozda jedino rjesenje.....mene je UT2004 stalno zajebavao dok zvuk nisam ustimao, ince moja seka sa 9550XT razvaljuje igricu, i ima 512DDR333 i 2.0GHZ |
Imaš gigu rama dakle nije swapping vjerojatno. To ti je učitavanje s harda u ram tokom igranja, dakle povremeno štuckanje
|
Smanjit swap jel je mene ista stvar ubijala u mohpa otkad sam ga smanjio sljaksa ok
|
Citiraj:
|
Zed, kak da smanjima swap? Daj reci, zanima me
Mislio sam da se to može samo ak imaš dosta RAM-a |
Trebali bi to smanjit oni sa 1+gb jel imaju dosta rama
Procedura ovako desni klik na my comp, properetis, advanced, performance settings, advanced, virtual memory change i tu stavis recimo 600-tinjak mb na initial i maximum(trebali bi bit isti) |
Citiraj:
pošto imaš 512-rama stavi 1024mb. Preporučljivo ti je i defragmentirat disk ali sa nekim utilityem tipa perfect disk da pomakne pagefile na početak. |
Citiraj:
ugasi pa odma podesi novi. |
Citiraj:
i sto se tice igara,stavio sam nove drivere za zvuk,deinstalirao sav Asus softwer(enhanced driver i Smart doktor),i u igrama zvuk podesio na normal(COD UO) ili low(FarCry),i mogu reci da CoD ide puno bolje na max detailjima ali Far Kraj i dalje nesto serucka pa cak i na Medium postavkama,o high i very high da ne pricam:-(trza ko lud.jednostavno vise neznam.Dali uopce moja graficka moze vrtit Far Cry na max detaljima ili treba biti jaca kartica? |
na koliko si ono otključao grafu ? i na kojem je clocku? ali mislim da i na sotcku ima dovoljno juica da pokrene FC na high...
inače skini "pagedefrag" ( google ) i defragmentiraj page file... zna uvelike pomoć ponekad... akceleraciju zvuka stavi na max u control panelu... ako već nije.. jer ti onda manje proc procesira zvuk, dajući mu više snage za samu igru.... potraži i patch za FC ako je problem samo u njemu.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Netrebas, jedino kaj trebas instalirat enhance driver ako koristis doctora i nista vise
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hrubi, ajd probaj isključiti AGP fast writes u BIOS-u. Moglo bi pomoći. Ja sam to na svojoj staroj ploči morao isključiti, jer je sve zapinjalo.
|
Citiraj:
|
to mora bit isključeno zbog rušenja sustava ak dođe do neke greške.
|
Jel meni ovo ok nastimano nisan nista dira.
Konp iz sig-a http://img355.imageshack.us/img355/7220/14kg.th.jpg Hvala |
Citiraj:
koliko ja znam to ovisi o ramu (automatsko namještanje) meni je po defaultu duplo manje. |
Citiraj:
Nije preporucljivo stavljati swapfile na drugu particiju istog harda, odnosno dobici nisu nikakvi. A kaj sto se tice drugog harda, dapace preporucljivo je na njega staviti swap i to na primarnu particiju. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:13. |