|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Snimanje ekrana 45min
Znači ovakav je problem. Trebam snimati ekran duže vrijeme (oko 45min) Skinuo sam camstasia studio 7. Sad, u kojem formatu i kako snimati, pošto sa trenutnim postavkama za 6-7min video bude velik 1,5gb! A to mi odmah otežava i uređivanje i sve. Probao sam da snima u divxu ali dojavljuje nekakvu grešku... Savjeti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
das xvid 23 ili 25 fps (to sam budes testirao) bitrate 1500 ak imas jaku masinu, skini si x264 vfw, i nastelas refractor na 25 ili 30 na kraju ti se sve svede kakav kvalitet hoces, sto veci bitrate (ili manji refractor) to veci kvalitet i veci fajl
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Omicron Alpha resident
Datum registracije: Jun 2009
|
A što bi se snimalo na ekranu? Za prezentacije i slične, slow-paced stvari koristio sam MS Lync i radio je sasvim u redu.
![]() |
#5 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
to bi onda mogao i sa internim TechSmith kodekom od camtasie mislim da je on po defaultu namjesten za takve stvari
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bajker s AMD-om na dresu
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav. Samo da pitam : dakle ova Camtasia bi bila sasvim dovoljna da napravim jedan ultrakratki video tutorial? Naime trebao bi napraviti kratki video koji pokazuje micanje miša sa sredine do ikone pythona, učitavanje programa i izvršavanje učitanog programa i to je to. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Camtasia Studio 8 može sve to, čak i više. |
![]() |
![]() |
|
|