|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
LAN pitanje
Prijatelj i ja smo se umrežili u lan i sad me zanima postoji li kakav program da mu ja mogu poslat poruku kao na mail jer kad recimo želim da igramo moram ga nazvat a preko programa bi to bilo puno jednostavnije |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
HW&WLAN expert
Datum registracije: Mar 2003
|
a da probate teamspeak s time da mozete i pricat,na jednim kompu morate instalirati server i client a na drugom samo client,spojite se i pricate
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
![]() |
![]() |
#6 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
ako mislis na team speak onda skini oba jednoga instaliraj na jedan komp a drugog na drugi
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Instaliras Server na jednom kompu. On ti se nakon instalacije digne i mozes ga vidjeti u tray -u. Zapamtis password koji ti da prilikom instalacije. Desni klik na ikonu u trayu administrate upises user name (superadmin) i pass. Tamo napravis voice server ako se nije defaultno digao (zaboravio sam vec). Nakon sto si napravio server instaliras client na svoj i prijateljev komp. Ti se spajas tako da odes u TS > Connection > Connect Pod server name upises "JA" ili "Moj server" or whatever. Pod ip napises svoju ip adresu. Login name si moras podesiti u admin konzoli (zapravo postoji i drugi nacin no otom potom) ili jednostavno ostavi anonymous. Kada si logiran moze kickati usere, premjestati ih iz rooma u room i sl, zato preporuka unesi si user i pass. Isto to napravi i tvoj frend samo u ip adresu servera unese tvoju ip adresu i gotovo. Dakle ti imas podignuti server i klijent, a tvoj frend samo klijent jer se spaja na tvoj server. Slika postavka: http://img364.imageshack.us/my.php?image=ts4ea.jpg |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|