Citiraj:
Originally posted by maxtor
Kako pričamo to još ne kužim?
|
Heh kako pričate? Pa tako da uskladite pokrete usana, jezika i glasnica. Salim se.
Instaliras Server na jednom kompu. On ti se nakon instalacije digne i mozes ga vidjeti u tray -u. Zapamtis password koji ti da prilikom instalacije. Desni klik na ikonu u trayu administrate upises user name (superadmin) i pass. Tamo napravis voice server ako se nije defaultno digao (zaboravio sam vec).
Nakon sto si napravio server instaliras client na svoj i prijateljev komp. Ti se spajas tako da odes u TS > Connection > Connect
Pod server name upises "JA" ili "Moj server" or whatever. Pod ip napises svoju ip adresu. Login name si moras podesiti u admin konzoli (zapravo postoji i drugi nacin no otom potom) ili jednostavno ostavi anonymous. Kada si logiran moze kickati usere, premjestati ih iz rooma u room i sl, zato preporuka unesi si user i pass. Isto to napravi i tvoj frend samo u ip adresu servera unese tvoju ip adresu i gotovo.
Dakle ti imas podignuti server i klijent, a tvoj frend samo klijent jer se spaja na tvoj server.
Slika postavka:
http://img364.imageshack.us/my.php?image=ts4ea.jpg
|