|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Kako se spojiti remote desktopom sa ubuntu na windows 7 preko lan mreže
Pozdrav ! Znači kako da se spojim na s ubuntu 13.10 na windows 7 preko rdp, računala su u istoj lan mreži. Hvala na odgovorima! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
teamviewer |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
A baš si iz zone sumraka, jesi li prvo pitao Google ? Evo jednog od primjera: http://www.n00bsonubuntu.net/content...ter-on-ubuntu/ Naravno da igra i TeamViewer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Registered User
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Da teamviewer može ići i preko lana, samo moraš na clientu stavit statičan ip, te u teamvieweru šifru, te omogućit u opcijama spajanje preko LAN mreže onda ti ID bude ip adresa clienta a password koji si vec fiksni stavio nezz meni je osobno Teamviewer puno funkcionalniji od rdp-a kad se spaja na windows , jos nisam našao zadaću koju nemože obavit, osim ako se radi o photoshopu ili 3d aplikacijama, al to vako i nako nebi ni preko rdp-a radilo eeee da ima ti jos logmein njega sam nesto kratko koristio, nije bio loš, al ti nemogu puno rec o njemu sicam se samo da sam ga probao nesto zbog Wake On Lan, samo mi komp na kojem sam radio to nije podržavao i stvarno neznan jel radi na linuxu googlaj sam :P Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 22.07.2013. u 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
lar~
Datum registracije: Jan 2007
|
sudo apt-get install rdesktop rdesktop -f ipkompa |
![]() |
![]() |
|
|