|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2012
|
na titlovima na lcdu nema č i ć
imam lcd philips 32pfl5507k/12 koji ima usb utor koji podrzava filmove sa prijevodom(avi,srt) na usb stiku problem je samo sto kod prijevoda umjesto č ili ć pokazuje neke cudne hijeroglife(š normalno pokazuje) pa me zanima postoji li koji firmware ili sl. koji bi mogo taj problem rijesiti? imao sam prije negdje 5 godina slican problem sa dvd playerom koji je prikazivo samo sitna slova kod titlova pa sam morao intalirati firmware koji je taj problem rijesio |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Caka je u tome što u njega po defaultu ne dolazi podrška za 'kvačice'. Zato bi trebao skinuti i instalirati taj upgrade.
![]() |
#4 |
Registered User
|
bojim se da ne zeznem nesto ako napravim taj software upgrade na hr.jeziku, cemu sluzi uopce taj software upgrade i koje bi mi se promijene trebale dogoditi? ja se ne kuzim previse i bojim se da nesto ne podesim krivo s tim inace pod options imam primarne i sekundarne titlove za odabrati i sve sam ih stavio na hrvatski ali nikakva promjena se nije dogodila,imam tamo jos jezik titlova ali ta mi opcija ne svijetli pa ju ne mogu odabrati, da nju mogu koristiti mozda bi se nesto i promijenilo |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
|
ne mogu napraviti software upgrade, trebo sam file koji sam dobio sa tva na usb stik prilikom upgradea otvoriti na kompu i slijediti daljnje upute medjutim kada sam klikno na njega doso sam na philipsovu stranicu gdje mi je pisalo da je trenutno nemoguce obaviti tu radnju pa sam moro odustati inace tv mi ne podrzava titlove u .sub fileovima vec samo u .srt |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
Mozda da probas staviti UTF-8 titlove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
Napravi si kratki UTF-8 titl sa "nasim" znakovima samo da probas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Nije to problem samo na tvom TV-u, i ja na Toshibi imam isti problem. Rješenje problema je da svaki put kad ideš gledat fil sa titlovima, titlove spremiš kak sam ti označil na slici, znači titl samo otvoriš sa notepad-om i klikneš na save as, i tamo pod encoding odaberš ovak kak ti je označeno na slici, i kad gledaš sve ti bude ok, barem kaj se znakova tiče ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
znaci save as .txt i encoding utf-8, neznam da li ce mi podrzati .txt file, ne moze li se taj utf-8 nekak sa srt sriktat inace mogu do tva tek sutra ujutru (moji sapunice gledaju) pa cu tada probati evo sta sam izguglao za moj tv: -Your TV supports the use of external subtitles with file name extension srt, sub and sami exclusively when you watch movies from a USB memory device. Only Latin-1 and Western European (ISO-8859-1) subtitle character sets are supported Zadnje izmijenjeno od: lastsamurai. 28.05.2013. u 20:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
|
imas pravo mijenjo sam ime pa mi je bilo u txt sada nisam mijenjo ime pa mi se pojavilo do you want to replace it i ostalo mi je u srtu probat cu sutra ponovo na tvu kak ide pa javim ujutro hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo smiksa sam ti mali programcic(ne samo tebi, triba i meni ![]() samo što doda na kraj titla X npr. titl.srt > titlX.srt pa to ručno pobrišeš podržava samo txt ili srt, ali ako oces drugi promini ekstenziju pa ce moc radit, stavio sam to samo da nebi slucajno film ubacio unutra :P doduše miče i š i ž al nesmeta ti valjda Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 29.05.2013. u 02:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Registered User
|
probo sam sada sa utf-8 jos je gore s tim mi se i š i ž ne prikazuju ljudi rijesen problem nabavio sam aviaddxsub i samo sam unjesto ansi stavio easteurope pod character set i sada mi se sve prikazuje normalno (sa svim kvacicama) hvala svima na pomoci Zadnje izmijenjeno od: lastsamurai. 29.05.2013. u 13:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
imam novo pitanje ovaj moj tv podrzava i filmove u mp4 formatu ali ne podrzava titlove sa njim, znaci titlovi mi funkcioniraju samo s filmovima u avi. formatu(divx) sada me zanima postoji li kakav slican iprogram kao aviaddxsub ali samo za mp4 filmove znaci da isto nekako dodam njima prijevod to bi bilo super posto je u mp4(brrip) puno bolja kvaliteta slike nego u avi |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Dino Saur
|
Citiraj:
I sve muke su rijesene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Registered User
|
to sigurno dugo traje dok se namjesti to sve ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Dino Saur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Registered User
|
nabavio sam subtitle workshop,subtitler,virtualdub i gledam one slike i upute kako to napraviti ali ne mogu koristiti output setting (imam pod view -preferences i output settings ali ih ne mogu koristiti) na subtitle workshopu , kako dalje sada? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|