Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.05.2013., 23:13   #1
lord051
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Preporuka aplikacije za evidenciju clanova

Pozdrav...

Trebam preporuku aplikacije za evidenciju clanova kluba.

Ugl, treba se napraviti/imati evidencija svih clanova nekog kluba/drustva. Znaci upisati clana te njegove podatke(god,adresa itd), te ga onda smjestiti u kategoriju(npr. pionir, senior, trener i sl), te mogucnost da se vodi mjesecna evidencija placene clanarine. Po mogucnosti da se moze ispisati sve.

Thanks...
lord051 je offline   Reply With Quote
Staro 30.05.2013., 09:38   #2
Forace
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jul 2012
Ako imaš office mogu ti iz njega poslužit excell ili acess, ali u acessu bi onda morao napravit jednostavnu bazu podataka i formu za unos podataka te jedan izvještaj za ispis podataka.
Forace je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 03.06.2013., 22:50   #3
lord051
Premium

Datum registracije: Apr 2005
Da, Office je tu, aliiii za ekipu koja ce to koristit takav nacin je prekompliciran, jbg , bilo bi idealno ako postoji bas aplikacija namjenjena toj svrsi.

Do nedavno su imali nekakvu aplikaciju, to je valjda neki lik isprogramirao kod kuce, imala je jednostavno sucelje, i obavljala posao odlicno, ako sam dobro skuzio bila je povezana sa excelom/accessom, ali, nakon sta su formatirali komp ostali su bez nje, i ne mogu je dobit vise...

Uglavnom, koliko su mi rekli, aplikacija se nije ni instalirala, lik ju je samo povuko sa CD-a u zeljeni folder(to je bilo negdje 2005god), oni su taj folder sacuvali i sada nakon formatiranja( zadnji XP) vratili na komp, ali vise se ne moze pokrenut, dolazi poruka "Run-time error 393: Component TDBG6.OCX or one of its dependencies not correctly registered: a file missing or invalid " , ja sam malo googlao, ali ako sam dobro shvatio, za rjesenje problema, tu pocinje iganje sa registry file-ovima, a to se i ne usudim sam na svoju ruku dirat.
lord051 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno