![]() |
Preporuka aplikacije za evidenciju clanova
Pozdrav...
Trebam preporuku aplikacije za evidenciju clanova kluba. Ugl, treba se napraviti/imati evidencija svih clanova nekog kluba/drustva. Znaci upisati clana te njegove podatke(god,adresa itd), te ga onda smjestiti u kategoriju(npr. pionir, senior, trener i sl), te mogucnost da se vodi mjesecna evidencija placene clanarine. Po mogucnosti da se moze ispisati sve. Thanks... |
Ako imaš office mogu ti iz njega poslužit excell ili acess, ali u acessu bi onda morao napravit jednostavnu bazu podataka i formu za unos podataka te jedan izvještaj za ispis podataka.
|
Da, Office je tu, aliiii :) za ekipu koja ce to koristit takav nacin je prekompliciran, jbg :) , bilo bi idealno ako postoji bas aplikacija namjenjena toj svrsi.
Do nedavno su imali nekakvu aplikaciju, to je valjda neki lik isprogramirao kod kuce, imala je jednostavno sucelje, i obavljala posao odlicno, ako sam dobro skuzio bila je povezana sa excelom/accessom, ali, nakon sta su formatirali komp ostali su bez nje, i ne mogu je dobit vise... Uglavnom, koliko su mi rekli, aplikacija se nije ni instalirala, lik ju je samo povuko sa CD-a u zeljeni folder(to je bilo negdje 2005god), oni su taj folder sacuvali i sada nakon formatiranja( zadnji XP) vratili na komp, ali vise se ne moze pokrenut, dolazi poruka "Run-time error 393: Component TDBG6.OCX or one of its dependencies not correctly registered: a file missing or invalid " , ja sam malo googlao, ali ako sam dobro shvatio, za rjesenje problema, tu pocinje iganje sa registry file-ovima, a to se i ne usudim sam na svoju ruku dirat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:28. |