|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Sleeping Dogs
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo igra je vani, dobila je odlične ocjene, ne ispod 8.5/10. Gledao sam malo filmiće na YouTube od PC verzije i izgleda mi fenomenalno, ima dosta šaketanja i karate-a, što mi se sviđa, fine su animacije, grafika, općenito grad mi djeluje jako živo. Mislim da bi ovo mogla biti bomba od igre koja cilja na igrivost i zabavu a ne na frustracije kao "šef" ovog žanra ![]() Ako netko ima iskustva iz prve ruke, neka napiše. Ja čekam da se igra pojavi kod nas u box izdanju jer ne preferiram Steam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Premium
|
Od jednog lika sa našeg foruma: Pozitivno: - grad zaista izgleda fino (a postoji sansa za napredak ako se moderi malo kativiraju ![]() - borba je zaista dobra i u zavisnosti sa kim se borite takva je i tezina. Ja sam dobio batine dva puta od protivnicke bande iako ih je bilo samo dva ili tri. - borba je zanimljiva i u zavisnosti koliko puta i koliko dugo drzite pritisnute tastere takvi ce i udarci biti. Zabijanje protivnika u okolinu je super, tokom borbe ako vas protivnik uhvati morate pritisnuti odredjeni taster da se odbranite. - voznja je sasvim solidna (arkada cista) i osjeti se razlika kada se voze razlicita vozila - misije su sasvim ok kako triad tako i policijske. Tu je brdo sporednih misija kao i stvari za skupiti tako da je igra definitivno za duze staze - meni licno je glasovna gluma dobra iako likovi u cut scenama izgledaju malko plastcno - mapa je sasvim solidne velicine - tona gluposti se biljezi u statistici i mozete da sve to poredite sa prijateljima ili sa svim korisnicima Negativno: - iako je draw distance dobar stavljen je blur za udaljene objekte sto je po meni mana - u sta god se zabili vozeci motor necete imati nikakve posljedice |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Odlicna igra! Lijepo izgleda i animacije su vrlo dobre.Ono, odlicna razbibriga sa kul soundtrackom. Solidna prica sa kung-fu dodatkom, moze. Cudi me da igrica nije toliko popularna ovdje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() Nedavno sam ju "otkrio", i moram priznat da me ugodno iznenadila, odlična, jako zabavna igra, možda sadržajno ili kvalitetom u nekim stvarima, kao fizika vožnje, nije u rangu gta ali je i 10x zabavnija kao što je Alph4Dawg napisao, djelomično i radi jako jako dobro odsimulirane šore... Zadnje izmijenjeno od: sh0kre. 27.10.2012. u 13:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Fenomenalna je igra, pokrpaj ju i uživaj.. Polako igraj, skupljaj sve, mene je držala preko 30h dok nisam završio glavnu radnju jer sam polako igrao sve sporedne misije + glavna radnja.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Baš to... tako i ja igram... stim da su te side misije (koje opet otključavaju razne druge stvari) gotovo jednako zanimljive kao i one glavne. I ovo rijetko kad kažem, al mi je baš žao što sam došao pred sam kraj.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
Da, meni su isto side misije bile odlične, neke čak i bolje od glavnih ![]() Igra je stvarno ugodno iznenađenje.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Igrao i nije mi se svidjela, nemam nista odredjeno ali mi jednostavno nije legla.
![]() |
#15 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Nakon one srednje žalosti zvane Prototype 2 odigra sam i ovaj biser (u pozitivnom smislu). Solidan gameplay, dužina oko cca 20-25h odigrano sve misije uključujući i one sporedne (krađa auta, reketarenje, pomaganje random likovima) hakirane sve kamere, posjetio svaku "kapelicu", pokupovana sva auta i robica, jedino nisam sve kutije otključa. Sam izgled i veličina grada, izvedba kung-fu borbe, broj i izgled auta te fizika su zadovoljavajući, misije su zanimljive, glazba i atmosfera solidni. Mane su šta se vidi malo konzolaškog štiha u vidu kretanja lika i radnji, nedostaje akcije vatrenim oružjem i borbe ponekad umore (unatoč solidnoj raznovrsnosti combo udaraca). Obavezno isprobati ovaj GTA lookalike naslov. BTW Meni je lik poprilično često letija s motora i kroz šofer šajbu (možda je do patcha)
![]() |
#16 |
Premium
|
Slažem se, genijalna igra, svakako preporuka.. Malo se maknuti od oružja i početi trčati po ulicama, tući se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|