PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Sleeping Dogs (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=234633)

Hamm 19.06.2012. 06:56

Sleeping Dogs

http://www.hcl.hr/najave-sleeping-do...tml?exc=net.hr

http://www.unitedfrontgames.com/games/sleeping-dogs/

Omerta 17.08.2012. 11:10

Evo igra je vani, dobila je odlične ocjene, ne ispod 8.5/10.
Gledao sam malo filmiće na YouTube od PC verzije i izgleda mi fenomenalno, ima dosta šaketanja i karate-a, što mi se sviđa, fine su animacije, grafika, općenito grad mi djeluje jako živo.

Mislim da bi ovo mogla biti bomba od igre koja cilja na igrivost i zabavu a ne na frustracije kao "šef" ovog žanra ;)

Ako netko ima iskustva iz prve ruke, neka napiše. Ja čekam da se igra pojavi kod nas u box izdanju jer ne preferiram Steam.

demetrius 17.08.2012. 14:13

da ko gta iako nisam ni jedan završio,ima li teretana frizure obleka klađenje kupovina auta motora jahti čega već,pljačke banki??

Omerta 17.08.2012. 14:21

Od jednog lika sa našeg foruma:

Pozitivno:

- grad zaista izgleda fino (a postoji sansa za napredak ako se moderi malo kativiraju :D)
- borba je zaista dobra i u zavisnosti sa kim se borite takva je i tezina. Ja sam dobio batine dva puta od protivnicke bande iako ih je bilo samo dva ili tri.
- borba je zanimljiva i u zavisnosti koliko puta i koliko dugo drzite pritisnute tastere takvi ce i udarci biti. Zabijanje protivnika u okolinu je super, tokom borbe ako vas protivnik uhvati morate pritisnuti odredjeni taster da se odbranite.
- voznja je sasvim solidna (arkada cista) i osjeti se razlika kada se voze razlicita vozila
- misije su sasvim ok kako triad tako i policijske. Tu je brdo sporednih misija kao i stvari za skupiti tako da je igra definitivno za duze staze
- meni licno je glasovna gluma dobra iako likovi u cut scenama izgledaju malko plastcno
- mapa je sasvim solidne velicine
- tona gluposti se biljezi u statistici i mozete da sve to poredite sa prijateljima ili sa svim korisnicima

Negativno:

- iako je draw distance dobar stavljen je blur za udaljene objekte sto je po meni mana
- u sta god se zabili vozeci motor necete imati nikakve posljedice

Alph4Dawg 21.08.2012. 10:57

Odlicna igra! Lijepo izgleda i animacije su vrlo dobre.Ono, odlicna razbibriga sa kul soundtrackom.
Solidna prica sa kung-fu dodatkom, moze.
Cudi me da igrica nije toliko popularna ovdje!

Omerta 21.08.2012. 11:16

Ma bit će popularna kad ljudi počnu igrat. Vjerujem da je bolja od onog izroda gta.

Alph4Dawg 21.08.2012. 11:20

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2219527)
Ma bit će popularna kad ljudi počnu igrat. Vjerujem da je bolja od onog izroda gta.

Slazem se.Ako nista, zabavnija 10x puta!

Alph4Dawg 03.09.2012. 16:42

Nick je Alph4Dawg, pa ako netko igra slobodno bacite dodavanje.
Ima fora izazova i zove se frendove putem mobitela u igri. :P

sh0kre 27.10.2012. 12:46

Citiraj:

Autor Alph4Dawg (Post 2219512)
Odlicna igra! Lijepo izgleda i animacije su vrlo dobre.Ono, odlicna razbibriga sa kul soundtrackom.
Solidna prica sa kung-fu dodatkom, moze.
Cudi me da igrica nije toliko popularna ovdje!

ovdje su popularne igre po kojima se može pljuvat i hračkat ;)

Nedavno sam ju "otkrio", i moram priznat da me ugodno iznenadila, odlična, jako zabavna igra, možda sadržajno ili kvalitetom u nekim stvarima, kao fizika vožnje, nije u rangu gta ali je i 10x zabavnija kao što je Alph4Dawg napisao, djelomično i radi jako jako dobro odsimulirane šore...

Omerta 27.10.2012. 12:50

Fenomenalna je igra, pokrpaj ju i uživaj.. Polako igraj, skupljaj sve, mene je držala preko 30h dok nisam završio glavnu radnju jer sam polako igrao sve sporedne misije + glavna radnja..

sh0kre 27.10.2012. 12:57

Baš to... tako i ja igram... stim da su te side misije (koje opet otključavaju razne druge stvari) gotovo jednako zanimljive kao i one glavne. I ovo rijetko kad kažem, al mi je baš žao što sam došao pred sam kraj....

Omerta 27.10.2012. 13:05

Da, meni su isto side misije bile odlične, neke čak i bolje od glavnih :)
Igra je stvarno ugodno iznenađenje..

Alph4Dawg 27.10.2012. 18:54

Ma i DLC-evi su fora.Nisu skupi, nisu masovno ali su veoma zabavni!

Brown Acid 27.10.2012. 20:16

Igrao i nije mi se svidjela, nemam nista odredjeno ali mi jednostavno nije legla.

Drvoje 30.08.2013. 18:39

Nakon one srednje žalosti zvane Prototype 2 odigra sam i ovaj biser (u pozitivnom smislu).

Solidan gameplay, dužina oko cca 20-25h odigrano sve misije uključujući i one sporedne (krađa auta, reketarenje, pomaganje random likovima) hakirane sve kamere, posjetio svaku "kapelicu", pokupovana sva auta i robica, jedino nisam sve kutije otključa.
Sam izgled i veličina grada, izvedba kung-fu borbe, broj i izgled auta te fizika su zadovoljavajući, misije su zanimljive, glazba i atmosfera solidni.

Mane su šta se vidi malo konzolaškog štiha u vidu kretanja lika i radnji, nedostaje akcije vatrenim oružjem i borbe ponekad umore (unatoč solidnoj raznovrsnosti combo udaraca).

Obavezno isprobati ovaj GTA lookalike naslov.

BTW Meni je lik poprilično često letija s motora i kroz šofer šajbu (možda je do patcha)

Omerta 30.08.2013. 23:54

Slažem se, genijalna igra, svakako preporuka.. Malo se maknuti od oružja i početi trčati po ulicama, tući se ;) Sve je super napravljeno..

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:41.