|
|||||||||||
|
|
#1 |
|
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Preporuka RTS-a ili RPG-a
igro sam skyrim,gothic cijelu seriju, risen, oblivion,dragon age,two worlds...volim takav tip igri, posebno kao serijal gothic/risen, ac serijal...znaci da imam sposobnost odabiranja magic,warrior, hunter...taj tip igri...talent tree ili skill tree...ak tko moze stogod preporuciti slboodno...gubim razum od svakoraznih glupih igara...moze nove naslove, stare naslove, bilo sto...moze cak i 2d samo da ima pricicu dobru i da je zanimljivo ![]() sto se tice strategija preferiram turn based, tipa total war, igro sam sve serijale i cisto mi je muka vise od te igre...moze i real time isto tak tipa warcraft 3, to sam preso sve sa ekspanzijom...znaci dajte mi materijala xD...pocinjem ludit od dosade....thx Zadnje izmijenjeno od: Perkyboy. 12.03.2013. u 00:35. Razlog: pogreska unosa |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guest
|
Witcher? |
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#3 | |
|
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Sad imaš RTS-a za jedno vrijeme ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
igro witcher, ne svidja mi se, nije mi sjela igra...heroese sam igro sve, tojest probo, jedini koji valja je 3, ostali su samo lijepi graficki i nist drugo...king arthus sam igrao ali igra mi daje osjecaj kao da nest fali, kao da je nedoradjena...supreme commander sam neki dan posudio od frenda i obriso nakon par dana igranja, dosadilo mi...homeworld nije los, to cu nabavit, age of empires isto ...thx ljudi, ak tko ima jos sto za nadodati neka slobodno nadoda ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Disciples, King's Bounty serial Legend of Grimrock
|
|
|
#7 |
|
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Morrowind, Baldur's Gate 2, Arcania (najnoviji "gothic"), Civilization 5 (TBS)... Možda ti se svidi i Vampire the Masquerade (Redemption i Bloodlines), DeusEx (sf fps/rpg). Svi navedeni RPG-i osim Arcanie su zapravo obavezno štivo bilo kojeg fana RPG-a, naročito Baldur's Gate koji je temelj žanra i koji niti dan danas nema konkurencije koliko je prokleto savršen. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Igre slicne onima koje ti se svidjaju (3. lice, akcijski RPG): Kingdoms of Amalur: Reckoning, Fable: The Lost Chapters, Divinity 2 Dragon Knight Saga, Avencast Rise of the Mage, The Witcher 2, KOTOR 1 & 2(vise takticki nego akcijski), Mass Effect 1,2,3 Igre slicne onima koje ti se svidjadju (1. lice, akcijski RPG): Vampire the Masquarade: Bloodlines, Deus EX prvi dio, Deus EX najnoviji RTS/RPG hybridi Spellforce serijal, Armies of Exigo???, Warcraft 3???, LOTR Battle for Middle Earth 1&2, Dawn of War 2 Ako zelis rpg klasike uz dobru pricu: Baladurs Gate 2, Planescape Torment, Divine Divinity, mozda Sacred Pure isometric Hack&Slash Diablo 2, Titan Quest IT, Sacred 2 |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Dark Souls, kad to pređeš sve drugo tog tipa će ti bit bezveze. Pazi onda ![]() |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
Dark souls je tako nadrkano da je nevjerovatno...zanimljiva mi igra do jaja...samo zbog glavnog tipa xD bas sam uzivo titan quest sam igro, preso davno, nije losa igra...kingdoms of amalur brzo dosadi, u pocetku dobro, mal teze, poslje prelagano, kao da protivnici ostaju lvl 3 max dok ti napredujes :/ warcraft 3 mi je broj 1 strategija...preso sam ga bar 5 puta i reign of chaos i dodatak...lotr sam nabavio prije 2 mjeseca i preso isto, nije lose...divine divinity sam probao al nemogu nabavit nigdje...thx ljudi, srce ste <3 |
|
|
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|