|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
Preporuka RTS-a ili RPG-a
igro sam skyrim,gothic cijelu seriju, risen, oblivion,dragon age,two worlds...volim takav tip igri, posebno kao serijal gothic/risen, ac serijal...znaci da imam sposobnost odabiranja magic,warrior, hunter...taj tip igri...talent tree ili skill tree...ak tko moze stogod preporuciti slboodno...gubim razum od svakoraznih glupih igara...moze nove naslove, stare naslove, bilo sto...moze cak i 2d samo da ima pricicu dobru i da je zanimljivo ![]() sto se tice strategija preferiram turn based, tipa total war, igro sam sve serijale i cisto mi je muka vise od te igre...moze i real time isto tak tipa warcraft 3, to sam preso sve sa ekspanzijom...znaci dajte mi materijala xD...pocinjem ludit od dosade....thx Zadnje izmijenjeno od: Perkyboy. 11.03.2013. u 23:35. Razlog: pogreska unosa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
Witcher? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Sad imaš RTS-a za jedno vrijeme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
|
igro witcher, ne svidja mi se, nije mi sjela igra...heroese sam igro sve, tojest probo, jedini koji valja je 3, ostali su samo lijepi graficki i nist drugo...king arthus sam igrao ali igra mi daje osjecaj kao da nest fali, kao da je nedoradjena...supreme commander sam neki dan posudio od frenda i obriso nakon par dana igranja, dosadilo mi...homeworld nije los, to cu nabavit, age of empires isto ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Disciples, King's Bounty serial Legend of Grimrock
![]() |
#7 |
The All Seeing Eye
Datum registracije: Mar 2007
|
Morrowind, Baldur's Gate 2, Arcania (najnoviji "gothic"), Civilization 5 (TBS)... Možda ti se svidi i Vampire the Masquerade (Redemption i Bloodlines), DeusEx (sf fps/rpg). Svi navedeni RPG-i osim Arcanie su zapravo obavezno štivo bilo kojeg fana RPG-a, naročito Baldur's Gate koji je temelj žanra i koji niti dan danas nema konkurencije koliko je prokleto savršen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Igre slicne onima koje ti se svidjaju (3. lice, akcijski RPG): Kingdoms of Amalur: Reckoning, Fable: The Lost Chapters, Divinity 2 Dragon Knight Saga, Avencast Rise of the Mage, The Witcher 2, KOTOR 1 & 2(vise takticki nego akcijski), Mass Effect 1,2,3 Igre slicne onima koje ti se svidjadju (1. lice, akcijski RPG): Vampire the Masquarade: Bloodlines, Deus EX prvi dio, Deus EX najnoviji RTS/RPG hybridi Spellforce serijal, Armies of Exigo???, Warcraft 3???, LOTR Battle for Middle Earth 1&2, Dawn of War 2 Ako zelis rpg klasike uz dobru pricu: Baladurs Gate 2, Planescape Torment, Divine Divinity, mozda Sacred Pure isometric Hack&Slash Diablo 2, Titan Quest IT, Sacred 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Head Of The Radio
Datum registracije: May 2003
|
Dark Souls, kad to pređeš sve drugo tog tipa će ti bit bezveze. Pazi onda ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
Dark souls je tako nadrkano da je nevjerovatno...zanimljiva mi igra do jaja...samo zbog glavnog tipa xD bas sam uzivo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|