Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.03.2013., 23:35   #1
Perkyboy
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Preporuka RTS-a ili RPG-a

igro sam skyrim,gothic cijelu seriju, risen, oblivion,dragon age,two worlds...volim takav tip igri, posebno kao serijal gothic/risen, ac serijal...znaci da imam sposobnost odabiranja magic,warrior, hunter...taj tip igri...talent tree ili skill tree...ak tko moze stogod preporuciti slboodno...gubim razum od svakoraznih glupih igara...moze nove naslove, stare naslove, bilo sto...moze cak i 2d samo da ima pricicu dobru i da je zanimljivo

sto se tice strategija preferiram turn based, tipa total war, igro sam sve serijale i cisto mi je muka vise od te igre...moze i real time isto tak tipa warcraft 3, to sam preso sve sa ekspanzijom...znaci dajte mi materijala xD...pocinjem ludit od dosade....thx

Zadnje izmijenjeno od: Perkyboy. 11.03.2013. u 23:35. Razlog: pogreska unosa
Perkyboy je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 07:11   #2
ivan77
Guest

Witcher?
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.03.2013., 07:23   #3
potemkin.hr
Akutna lijenčina
Moj komp

potemkin.hr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor Perkyboy Pregled postova
sto se tice strategija preferiram turn based, tipa total war, igro sam sve serijale i cisto mi je muka vise od te igre...moze i real time isto tak tipa warcraft 3, to sam preso sve sa ekspanzijom...znaci dajte mi materijala xD...pocinjem ludit od dosade....thx
Imaš novi X-com, pa Heroes of Might and Magic (3 - shadow of death i 5 - tribes of the east), King Arthur 1 i 2, Supreme Commander jedinica, C&C Generals i Zero Hour, Homeworld serijal, Age of Empires 2, Company of Heroes, Dawn of War jedinica, Red alert 2 - Yuri's revenge.
Sad imaš RTS-a za jedno vrijeme
potemkin.hr je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 19:55   #4
Perkyboy
Registered User
Moj komp

igro witcher, ne svidja mi se, nije mi sjela igra...heroese sam igro sve, tojest probo, jedini koji valja je 3, ostali su samo lijepi graficki i nist drugo...king arthus sam igrao ali igra mi daje osjecaj kao da nest fali, kao da je nedoradjena...supreme commander sam neki dan posudio od frenda i obriso nakon par dana igranja, dosadilo mi...homeworld nije los, to cu nabavit, age of empires isto ...thx ljudi, ak tko ima jos sto za nadodati neka slobodno nadoda
Staro 12.03.2013., 21:39   #5
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Dijelim mišljenje o Heroesima I nije mi loš King's Bounty: The Legend/Armored Princess
Interpol je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 22:08   #6
mhadina
Premium
Moj komp

mhadina's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Disciples,
King's Bounty serial
Legend of Grimrock
  • Ne ponizuj se pred budalom i ne budi pristran pred mogućnicima.
  • Ne budi silovit na jeziku a lijen i mlitav na djelu.
mhadina je offline   Reply With Quote
Staro 12.03.2013., 22:58   #7
Bartuc
The All Seeing Eye
Moj komp

Bartuc's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Morrowind, Baldur's Gate 2, Arcania (najnoviji "gothic"), Civilization 5 (TBS)...

Možda ti se svidi i Vampire the Masquerade (Redemption i Bloodlines), DeusEx (sf fps/rpg).

Svi navedeni RPG-i osim Arcanie su zapravo obavezno štivo bilo kojeg fana RPG-a, naročito Baldur's Gate koji je temelj žanra i koji niti dan danas nema konkurencije koliko je prokleto savršen.
Bartuc je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2013., 00:04   #8
Perkyboy
Registered User
Moj komp

thx...btw...aoe 2 nece da mi se pokrene odjednom...s tim da sam zadnji put to igro prije 5 godina na xp-u xD...ugl, idem na compatibility i stavim xp i opet nece zna tko sta jos da uradim....
Staro 13.03.2013., 02:17   #9
drazac
Premium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2007
Igre slicne onima koje ti se svidjaju (3. lice, akcijski RPG):
Kingdoms of Amalur: Reckoning, Fable: The Lost Chapters, Divinity 2 Dragon Knight Saga, Avencast Rise of the Mage, The Witcher 2, KOTOR 1 & 2(vise takticki nego akcijski), Mass Effect 1,2,3
Igre slicne onima koje ti se svidjadju (1. lice, akcijski RPG):
Vampire the Masquarade: Bloodlines, Deus EX prvi dio, Deus EX najnoviji

RTS/RPG hybridi
Spellforce serijal, Armies of Exigo???, Warcraft 3???, LOTR Battle for Middle Earth 1&2, Dawn of War 2

Ako zelis rpg klasike uz dobru pricu:
Baladurs Gate 2, Planescape Torment, Divine Divinity, mozda Sacred

Pure isometric Hack&Slash
Diablo 2, Titan Quest IT, Sacred 2
drazac je offline   Reply With Quote
Staro 13.03.2013., 07:51   #10
Stipe
Head Of The Radio

Stipe's Avatar

Datum registracije: May 2003
Dark Souls, kad to pređeš sve drugo tog tipa će ti bit bezveze. Pazi onda
Stipe je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 13.03.2013., 12:30   #11
Perkyboy
Registered User
Moj komp

Dark souls je tako nadrkano da je nevjerovatno...zanimljiva mi igra do jaja...samo zbog glavnog tipa xD bas sam uzivo titan quest sam igro, preso davno, nije losa igra...kingdoms of amalur brzo dosadi, u pocetku dobro, mal teze, poslje prelagano, kao da protivnici ostaju lvl 3 max dok ti napredujes :/ warcraft 3 mi je broj 1 strategija...preso sam ga bar 5 puta i reign of chaos i dodatak...lotr sam nabavio prije 2 mjeseca i preso isto, nije lose...divine divinity sam probao al nemogu nabavit nigdje...thx ljudi, srce ste <3
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno