PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Preporuka RTS-a ili RPG-a (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=245435)

Perkyboy 11.03.2013. 23:35

Preporuka RTS-a ili RPG-a

igro sam skyrim,gothic cijelu seriju, risen, oblivion,dragon age,two worlds...volim takav tip igri, posebno kao serijal gothic/risen, ac serijal...znaci da imam sposobnost odabiranja magic,warrior, hunter...taj tip igri...talent tree ili skill tree...ak tko moze stogod preporuciti slboodno...gubim razum od svakoraznih glupih igara...moze nove naslove, stare naslove, bilo sto...moze cak i 2d samo da ima pricicu dobru i da je zanimljivo :)

sto se tice strategija preferiram turn based, tipa total war, igro sam sve serijale i cisto mi je muka vise od te igre...moze i real time isto tak tipa warcraft 3, to sam preso sve sa ekspanzijom...znaci dajte mi materijala xD...pocinjem ludit od dosade....thx

ivan77 12.03.2013. 07:11

Witcher?

potemkin.hr 12.03.2013. 07:23

Citiraj:

Autor Perkyboy (Post 2355823)
sto se tice strategija preferiram turn based, tipa total war, igro sam sve serijale i cisto mi je muka vise od te igre...moze i real time isto tak tipa warcraft 3, to sam preso sve sa ekspanzijom...znaci dajte mi materijala xD...pocinjem ludit od dosade....thx

Imaš novi X-com, pa Heroes of Might and Magic (3 - shadow of death i 5 - tribes of the east), King Arthur 1 i 2, Supreme Commander jedinica, C&C Generals i Zero Hour, Homeworld serijal, Age of Empires 2, Company of Heroes, Dawn of War jedinica, Red alert 2 - Yuri's revenge.
Sad imaš RTS-a za jedno vrijeme :D

Perkyboy 12.03.2013. 19:55

igro witcher, ne svidja mi se, nije mi sjela igra...heroese sam igro sve, tojest probo, jedini koji valja je 3, ostali su samo lijepi graficki i nist drugo...king arthus sam igrao ali igra mi daje osjecaj kao da nest fali, kao da je nedoradjena...supreme commander sam neki dan posudio od frenda i obriso nakon par dana igranja, dosadilo mi...homeworld nije los, to cu nabavit, age of empires isto :D...thx ljudi, ak tko ima jos sto za nadodati neka slobodno nadoda :)

Interpol 12.03.2013. 21:39

Dijelim mišljenje o Heroesima :) I nije mi loš King's Bounty: The Legend/Armored Princess

mhadina 12.03.2013. 22:08

Disciples,
King's Bounty serial
Legend of Grimrock

Bartuc 12.03.2013. 22:58

Morrowind, Baldur's Gate 2, Arcania (najnoviji "gothic"), Civilization 5 (TBS)...

Možda ti se svidi i Vampire the Masquerade (Redemption i Bloodlines), DeusEx (sf fps/rpg).

Svi navedeni RPG-i osim Arcanie su zapravo obavezno štivo bilo kojeg fana RPG-a, naročito Baldur's Gate koji je temelj žanra i koji niti dan danas nema konkurencije koliko je prokleto savršen.

Perkyboy 13.03.2013. 00:04

thx...btw...aoe 2 nece da mi se pokrene odjednom...s tim da sam zadnji put to igro prije 5 godina na xp-u xD...ugl, idem na compatibility i stavim xp i opet nece :( zna tko sta jos da uradim....

drazac 13.03.2013. 02:17

Igre slicne onima koje ti se svidjaju (3. lice, akcijski RPG):
Kingdoms of Amalur: Reckoning, Fable: The Lost Chapters, Divinity 2 Dragon Knight Saga, Avencast Rise of the Mage, The Witcher 2, KOTOR 1 & 2(vise takticki nego akcijski), Mass Effect 1,2,3
Igre slicne onima koje ti se svidjadju (1. lice, akcijski RPG):
Vampire the Masquarade: Bloodlines, Deus EX prvi dio, Deus EX najnoviji

RTS/RPG hybridi
Spellforce serijal, Armies of Exigo???, Warcraft 3???, LOTR Battle for Middle Earth 1&2, Dawn of War 2

Ako zelis rpg klasike uz dobru pricu:
Baladurs Gate 2, Planescape Torment, Divine Divinity, mozda Sacred

Pure isometric Hack&Slash
Diablo 2, Titan Quest IT, Sacred 2

Stipe 13.03.2013. 07:51

Dark Souls, kad to pređeš sve drugo tog tipa će ti bit bezveze. Pazi onda :)

Perkyboy 13.03.2013. 12:30

Dark souls je tako nadrkano da je nevjerovatno...zanimljiva mi igra do jaja...samo zbog glavnog tipa xD bas sam uzivo :D titan quest sam igro, preso davno, nije losa igra...kingdoms of amalur brzo dosadi, u pocetku dobro, mal teze, poslje prelagano, kao da protivnici ostaju lvl 3 max dok ti napredujes :/ warcraft 3 mi je broj 1 strategija...preso sam ga bar 5 puta i reign of chaos i dodatak...lotr sam nabavio prije 2 mjeseca i preso isto, nije lose...divine divinity sam probao al nemogu nabavit nigdje...thx ljudi, srce ste <3

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:23.