|
![]() |
#1 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
mp3 to midi converter
da li postoji neki isprobano dobar mp3 to midi converter? naime, ja sam ih probao nekoliko, ali rezultati su bili ocajni, jer zvuci kao jako losh i neushtimani klavir u vecini slucajeva... ![]() ako tko ima kakvu preporuku, neka se slobodno izjasni, inace treba mi za mobitel. ![]()
![]() |
#2 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
mislim da neces postic nista vise od tog sto si do sada dobija jer se radi o bitno drugacijim formatima zapisa
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Re: mp3 to midi converter
' Citiraj:
Uglavnom, pala je velika bruka jer posao nije obavio kako treba. Kasnije se ispostavilo da nije imala sluha pa Tooma i nije kriv za lose rezultate ![]() Citiraj:
Midi kao sto znas nije audio format i treba svoj protokol kao i midi font bankicu. U pravilu bi trebalo renderirati zvuk ali kako ti trazis brzu soluciju... Prvo imas jako dobar i popularan freeware : Amazing Midi Pretvaranje audio u midi je puno kompliciranije od par klikova i obicno sa prilicno varirajucim rezultatima, od jako losih do relativno dobrih. Prvi program za koji sam ti bio prije poslao link je dosta dobar ali imas i ovaj koji bi trebao biti jedan od najboljih : WIDI Predvidio sam prvi put da je citava ova misija motivirana GSM-om. Mozda tebi treba samo o v o ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
a sto da kazem nego hvala. ![]() sa widi sam uspio cak i dobiti nesto sto je obolje nego na samome pocetku, ali kako i kazes, ne ide to tako lako. ustvari meni samo treba jedna stvar za mob, a nema je nigdje naci na netu. ovaj donji program isto ne radi bash najbolje. a mozda ja previshe trazim. ![]()
![]() |
#5 | ||||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Re: Re: mp3 to midi converter
Citiraj:
![]() Citiraj:
nista nije nemoguce ali je upitno koliko se isplati
![]() |
![]() |
#6 |