![]() |
mp3 to midi converter
da li postoji neki isprobano dobar mp3 to midi converter? naime, ja sam ih probao nekoliko, ali rezultati su bili ocajni, jer zvuci kao jako losh i neushtimani klavir u vecini slucajeva... :D
ako tko ima kakvu preporuku, neka se slobodno izjasni, inace treba mi za mobitel. :beer: |
mislim da neces postic nista vise od tog sto si do sada dobija jer se radi o bitno drugacijim formatima zapisa
|
Re: mp3 to midi converter
'
Citiraj:
Uglavnom, pala je velika bruka jer posao nije obavio kako treba. Kasnije se ispostavilo da nije imala sluha pa Tooma i nije kriv za lose rezultate ;) Citiraj:
Midi kao sto znas nije audio format i treba svoj protokol kao i midi font bankicu. U pravilu bi trebalo renderirati zvuk ali kako ti trazis brzu soluciju... Prvo imas jako dobar i popularan freeware : Amazing Midi Pretvaranje audio u midi je puno kompliciranije od par klikova i obicno sa prilicno varirajucim rezultatima, od jako losih do relativno dobrih. Prvi program za koji sam ti bio prije poslao link je dosta dobar ali imas i ovaj koji bi trebao biti jedan od najboljih : WIDI Predvidio sam prvi put da je citava ova misija motivirana GSM-om. Mozda tebi treba samo o v o ? |
a sto da kazem nego hvala. :)
sa widi sam uspio cak i dobiti nesto sto je obolje nego na samome pocetku, ali kako i kazes, ne ide to tako lako. ustvari meni samo treba jedna stvar za mob, a nema je nigdje naci na netu. ovaj donji program isto ne radi bash najbolje. a mozda ja previshe trazim. :D |
Re: Re: mp3 to midi converter
Citiraj:
Citiraj:
nista nije nemoguce ali je upitno koliko se isplati |
Pevaljka je mrak:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:26. |