|
![]() |
#1 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
![]() Imam jedan jako šugav problem sa vezom za internet. Tijekom vremena provedenog na internetu ima razdoblja od par minuta u kojem nema nikakvog prometa. veza kao da je mrtva. onda opet počne promet kao da ništa nije bilo. Neovisno o ISP-u (Carnet, T-Com, VIP), malo ovisno o modemu (toga nema samo na US Robotics Courieru ext. na internoj motoroli SM56, i ext. Conexantu postoji taj problem) Žičana veza mi je izgleda jako loša, jer nema teorije da me spoji preko 34kbps. 1. Je li taj "lag" softwareske (win reinstaliran, najnoviji driveri) ili hardwarske prirode ("samo" loša žica)? 2. moguće riješenje problema U prilogu je attach sa slikom prometa u task manageru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Iskopčaj telefon iz zida dok surfaš. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
To sto si opisao se i meni desavalo dok sam bio na dial up -u. Isto tako neovisno o ISP -u ali meni se to znalo desavati samo ono recimo neki dan sat dva i onda sve 5 kroz duze vrijeme. Ja sam to uvijek objasnjavao kao neko zagusenje u T-Comu :-) Ja imam mislim jedan od najboljih modema sto se moglo kupiti (3com U.S.R. Message Modem) pa nebi rekao da je moj modem u pitanju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
Kakva ti je situacija s kucnom instalacijom? Mislim noviji stan kuca ili stariji? Ako ti je to sve ok probaj prijavit kvar t-comu. Imo sam i ja slicnih problema prije, vlazilo je na kutiji i kad se to rjesilo opet sve ok.
![]() |
#5 |
Ex-Gastarbajter
Datum registracije: Sep 2003
|
Kućne instalacije su ok, ali čini mi se da je to njihov problem u kutiji, jer ja imam doma dvije linije. na jednoj mi je samo modem, na drugoj su telefoni. znači dvije potpuno neovisne linije. ali ipak kad sam ja na netu, čujem šum na drugoj vezi. bit će da su ovi zafrknuli parice.... izgleda da ću morat palit im kutiju, jer prošli put kad je drvo bilo iščupalo stup od telefona, 5 dana sam bio bez telefona.... tako šta se njih tiče, oni neće dolazit ako stvarno ne trebaju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|