|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
![]() ovako...molim Vas pomoć pao mi je sistem koliko sam shvatila, krenem s instalacijom windowsa i sve ide u redu dok dode do faze (ono dolje sto pokazuje u plavom ekranu) Setup is loading files (marvell 91xx shared Library) tad mi jednostavno izbaci grešku : The file mv91xx.sys is corrupted. Press any key to continue. Onda dolje izbaci: setup failed. Press any key to restart your computer. I tako stalno promjenila sam tri CD-a instalacijska i uvijek ista greška. I bateriju sam izvadila da mi se bios vrati na početni. Gdje griješim, možete li mi pomoći, možda u biosu nije u redu nešto podešeno ? Ovo je iz biosa kog kompa: Bios version: M3N78D P1.60 Processor Type: AMD Athlon(tm) II x3 540 Processor (64bit) Procesor speed : 3200MHz Microcode Update: 100F53/10000B6 L1 Cache Size : 384KB L2 Cache Size: 1536KB za boot mi stoji 1st Boot Device (AHCI:P0-WDC WD5000) 2st Boot Device (CD/DVD:P1-Optiarc) >HARD DISK DRIVES >CD/DVD DRIVES ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Koji disk imaš i koliko je star? Može bit da ima bad sector.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2013
|
![]()
“Jedna je pamet dobra, dvije su još bolje.” Zadnje izmijenjeno od: nino. 07.02.2013. u 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
iVar
Datum registracije: Nov 2009
|
Jel mozes barem napisati o kojoj se konfiguraciji radi ili laptop-u? - Koji sustav(windows) dižeš? Na vecini novijih laptopa nemozes olako dići XP,dok win 7/vista ide bez problema
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|