![]() |
pomoć oko instalacije windowsa (greška)
ovako...molim Vas pomoć
pao mi je sistem koliko sam shvatila, krenem s instalacijom windowsa i sve ide u redu dok dode do faze (ono dolje sto pokazuje u plavom ekranu) Setup is loading files (marvell 91xx shared Library) tad mi jednostavno izbaci grešku : The file mv91xx.sys is corrupted. Press any key to continue. Onda dolje izbaci: setup failed. Press any key to restart your computer. I tako stalno promjenila sam tri CD-a instalacijska i uvijek ista greška. I bateriju sam izvadila da mi se bios vrati na početni. Gdje griješim, možete li mi pomoći, možda u biosu nije u redu nešto podešeno ? Ovo je iz biosa kog kompa: Bios version: M3N78D P1.60 Processor Type: AMD Athlon(tm) II x3 540 Processor (64bit) Procesor speed : 3200MHz Microcode Update: 100F53/10000B6 L1 Cache Size : 384KB L2 Cache Size: 1536KB za boot mi stoji 1st Boot Device (AHCI:P0-WDC WD5000) 2st Boot Device (CD/DVD:P1-Optiarc) >HARD DISK DRIVES >CD/DVD DRIVES :care::hitthewal: |
Koji disk imaš i koliko je star? Može bit da ima bad sector.
|
Citiraj:
ako mislis na instalacijski disk 3 sam različita promjenila i uvijek ista greška :( |
Bok ,
koje windowse instaliraš ? Bilo bi dobro ako imas hdd regenrator da izvrtiš na disku ... |
Jel mozes barem napisati o kojoj se konfiguraciji radi ili laptop-u?
- Koji sustav(windows) dižeš? Na vecini novijih laptopa nemozes olako dići XP,dok win 7/vista ide bez problema |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:10. |