|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Preporuka DVD Playera sa ugrađenim DD i DTS dekoderom
Tko mi može preporučiti neki DVD player sa ugrađenim dolby digital i DTS dekoderom (5+1 audio izlaz). Vidio sam u HG Shrottu da nude Pioneer dv-585, ali nisam našao reviewe za isti na engleskom i hrvatskom po internetu. Ne znam zato kakav je. Cijena mu je oko 1.100 kn. ![]() (U prilogu zadnja strana playera) Zadnje izmijenjeno od: Caligula. 30.07.2009. u 22:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
da ja kupujem DVD .....uzeo bih ga bez puno razmišljanja pioneerova stranica i svira super i slika je super i..... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa, baš me zanima da li mu je jača strana slika ili zvuk. i drugo - kakav je zvuk kod audio CD-a u odnosu na linijski CD player (npr. neki Technics). Gdje je 565 po tebi "tanak"? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
Što se tiče reprodukcije audio CD-ova, morati ćeš dodati još malo love da dobiješ jednaku kvalitetu zvuka kao kod stolnih CD-playera. Ne možeš imati i ovce i novce. ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Pink Floyd fan
|
Citiraj:
Slika moze biti progresivna (sto ja ne mogu probati), ali je i ovako jako dobra. Pioneer ti ulazi u audiofilski segment, mozda pocetni ali ipak, sto dosta govori o njegovoj kvaliteti. Jedino neznam da li su nesto promijenili na losije u novijim verzijama jer vidim da je niza cijena a ima podrsku za divx pa je moguce da su na necem stedjeli.
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
što se tiće cijena koje su niže neka te to nezabrinjava....nime PIoneer je spustio cijene na svim novim linjama proizvoda..... ja glupan kupio stari model CD playera za auto jer sam mislio da će novi biti skuplji....kad ono na testovima koje sam čitao....neznam u kojem časopisu ....pobro konkurenciju.....a kao što su ti ljudi rekli kupuju ga i audiofili...tako da nema greške.....nije svršen .....no to nemožeš ni očekivati od uređaja za te novce ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pink Floyd fan
|
Kao "manu" mogu navesti da ima mali display na samom uredjaju pa se ne vidi sto svira, tv moras imati ukljucen za bilo sto zahtjevnije jer sve radi preko on screena, daljinski izgleda malo jeftino, ostalo je ok.
![]() |
#10 |
Premium
|
Ok, sutra stiže pa se javim na čemu sam. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
3,5 mm stereo). -->
Slika i zvuk OK. Jučer stigo, za sada sam zadovoljan, preslušao po jedan DVD, A-DVD, SACD (jedini
![]() JPEG). Spojio sam na Logitech Z-5300, radi mi 5.1/2.0. pomoću 3 kom. kabela (2xRCA-------->3,5 mm stereo). Slika i zvuk OK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
HG-Spot 1.070 kn |
![]() |
![]() |
|
|