PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Audio, Video, Foto (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Preporuka DVD Playera sa ugrađenim DD i DTS dekoderom (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=24017)

Caligula 15.08.2005. 22:29

Preporuka DVD Playera sa ugrađenim DD i DTS dekoderom

Tko mi može preporučiti neki DVD player sa ugrađenim dolby digital i DTS dekoderom (5+1 audio izlaz).
Vidio sam u HG Shrottu da nude Pioneer dv-585, ali nisam našao reviewe za isti na engleskom i hrvatskom po internetu. Ne znam zato kakav je. Cijena mu je oko 1.100 kn.:beer:

(U prilogu zadnja strana playera)

burke 16.08.2005. 11:19

da ja kupujem DVD .....uzeo bih ga bez puno razmišljanja

pioneerova stranica

i svira super i slika je super i.....

Caligula 16.08.2005. 16:59

Reci mi kako znaš.

LAcy 16.08.2005. 20:35

Citiraj:

Originally posted by Caligula
Reci mi kako znaš.
Ja imam 565, bio je product of the year neke godine, svira SACD, DVD-A, DVD, MP3 ima DTS, Dolby digital, tanak je i svira super. Slika je isto tako super, cita snimljene, rw i sl. medije. Ako te jos nesto zanima pitaj.

Caligula 16.08.2005. 21:56

Citiraj:

Originally posted by LAcy
.... Ako te jos nesto zanima pitaj.

Pa, baš me zanima da li mu je jača strana slika ili zvuk.
i drugo - kakav je zvuk kod audio CD-a u odnosu na linijski CD player (npr. neki Technics).

Gdje je 565 po tebi "tanak"?

newalss 16.08.2005. 23:42

Citiraj:

i drugo - kakav je zvuk kod audio CD-a u odnosu na linijski CD player (npr. neki Technics).

Čuo sam sam same pohvale na račun Pioneera DVD-ova tako da nećeš fulati niti s jednim modelom.
Što se tiče reprodukcije audio CD-ova, morati ćeš dodati još malo love da dobiješ jednaku kvalitetu zvuka kao kod stolnih CD-playera.
Ne možeš imati i ovce i novce.;)

LAcy 17.08.2005. 08:49

Citiraj:

Tanak u dimenzijama, zvuk 565 je ocijenjen jako dobro po svim reviewima (a i meni je ok), a ako ti se ne svidja mozes ga iskoristiti kao transport sa vanjskim DACom.
Slika moze biti progresivna (sto ja ne mogu probati), ali je i ovako jako dobra.
Pioneer ti ulazi u audiofilski segment, mozda pocetni ali ipak, sto dosta govori o njegovoj kvaliteti.
Jedino neznam da li su nesto promijenili na losije u novijim verzijama jer vidim da je niza cijena a ima podrsku za divx pa je moguce da su na necem stedjeli.

burke 17.08.2005. 10:41

što se tiće cijena koje su niže neka te to nezabrinjava....nime PIoneer je spustio cijene na svim novim linjama proizvoda.....
ja glupan kupio stari model CD playera za auto jer sam mislio da će novi biti skuplji....kad ono

na testovima koje sam čitao....neznam u kojem časopisu ....pobro konkurenciju.....a kao što su ti ljudi rekli kupuju ga i audiofili...tako da nema greške.....nije svršen .....no to nemožeš ni očekivati od uređaja za te novce

:beer:

LAcy 17.08.2005. 15:51

Kao "manu" mogu navesti da ima mali display na samom uredjaju pa se ne vidi sto svira, tv moras imati ukljucen za bilo sto zahtjevnije jer sve radi preko on screena, daljinski izgleda malo jeftino, ostalo je ok.

Caligula 17.08.2005. 22:00

Ok, sutra stiže pa se javim na čemu sam.:beer:

Caligula 19.08.2005. 23:09

Jučer stigo, za sada sam zadovoljan, preslušao po jedan DVD, A-DVD, SACD (jedini :( koji imam - tubular bells od Oldfielda), DiVX,
JPEG).
Spojio sam na Logitech Z-5300, radi mi 5.1/2.0. pomoću 3 kom. kabela (2xRCA-------->3,5 mm stereo).
Slika i zvuk OK.

newalss 19.08.2005. 23:17

Koliko si ga platio i gdje?

Caligula 19.08.2005. 23:29

HG-Spot 1.070 kn

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:06.