|
![]() |
#2 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Spomenili ste hrvatske cijene pa me zanima gdje ih ima za kupiti. Jedvo cekam recenziju tipkovnica jer uskoro kupujem jednu za gamerski stroj. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Administrator
Datum registracije: Sep 2002
|
Cijene sam nasao na nabavi i uzeo sam neki prosjek. Tipkovnice ce sljedeci tjedan, a samo mogu reci da su odlicne, posebno mi se svidja gornji aluminijski pokrov i osjecaj kod tipkanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Debeli gad
Datum registracije: Jun 2010
|
Zanimljivo moderiranje nabava.net-a. Misevi se ne mogu pronaci u kategoriji "misevi" niti u toj kategoriji postoji odabir Corasaira kao proizvodjaca, ali kad upises u trazilicu "Corsair M90" - bingo! Sto je najgore ja vec nekoliko puta trazim da li su dosli kod nekog naseg trgovca i nisam se sjetio upisati model u pretrazivac. Imao sam priliku malo se igrati sa M90 u Njemackoj i mis me se stvarno dojmio. Jedina zamjerka ide na nedostatak lijevo-desno tipki na scroll buttonu na koje sam se dugogodisnjim koristenjem Logitechovih miseva u radu navikao. Tesko se sad odreci lijepih navika tako da mi ovaj mis za rad otpada a za gaming je odlican. Nedostatak utega mi nista ne znaci jer ovakav kakav je, taman je. Sto se estetske strane tice mene je Corsair osvojio minimalizmom u Obsidian liniji kucista a Vengeance je dijametralno suprotan tome. No bez obzira na to, cim sam ga uzeo u ruku pomislio sam kako bi ga volio imati. Sad bi najradije postavio jedno pitanje o K90, koju cu najvjerojatnije kupiti (iako dosta ovisi o odgovoru na to pitanje), ali pokusat cu ne biti bezobrazan i suzdrzat se do objave recenzije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Vjerojatno najbolja recnezija miseva na PCE-u ikada. Ali jos uvijek nije za prolaznu ocjenu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Prvog Logitech G9 sam kupija u HGspotu na rasprodaji kad su propadali prvi puta (mislim da su sve cijene bile manje za 50%), drugog Logitech-a G9x kad je HG ima rasprodaju prilikom drugog propadanja, jel ko zna kad ce M60 bit dostupan u HGspotu ![]() ![]() ![]() Malo sam zloces ali 50% je 50% ![]() Clanak odlican, tj. toliko dobar da bi miska "skoro" kupija bez da ga probam, jedina mana je ta da nema tilt na kotacicu, ali za igranje mi to i nije toliko bitno. ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() Dakle, razlozi zasto je ovo najbolja recenzija nekog misa na PCE-u ikada: spomenut tip senzora, maksimalna brzina pomicanja misa, opcija za mijenjanje report ratea (i da, 8 ms je 125 Hz, ne 100 ![]() ![]() Losa strana cijele price jest to sto se sve opet svelo na nabrajanje tih detalja, a malo ili nimalo testiranja. Aha, spomenut je dojam o razlicitim visinama podizanja, ali nista nije izmjereno. High je 1 cm? Koliko je Low, a koliko Middle? I kako se to ponasa na razlicitim podlogama, npr. na nekoliko najpopularnijih podloga? Report rate: jesu li sve vrijednost stabilne? Tko zna... Tracking speed... je, 165 ips u teoriji. U stvarnosti, na razlicitim podlogama? Akceleracija? Jitter test? Prediction aka angle snapping? Ukljuceno? Iskljuceno? Opcija u driverima? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|