![]() |
Corsair Vengeance M60 i M90 - miševi za dobro igranje
Testirali smo dva Corsairova miša.
|
Spomenili ste hrvatske cijene pa me zanima gdje ih ima za kupiti.
Jedvo cekam recenziju tipkovnica jer uskoro kupujem jednu za gamerski stroj. |
Citiraj:
|
Odlican review ;) Svida mi se ovaj Vengeance M60 :D
|
Citiraj:
|
Zanimljivo moderiranje nabava.net-a. Misevi se ne mogu pronaci u kategoriji "misevi" niti u toj kategoriji postoji odabir Corasaira kao proizvodjaca, ali kad upises u trazilicu "Corsair M90" - bingo!
Sto je najgore ja vec nekoliko puta trazim da li su dosli kod nekog naseg trgovca i nisam se sjetio upisati model u pretrazivac. Imao sam priliku malo se igrati sa M90 u Njemackoj i mis me se stvarno dojmio. Jedina zamjerka ide na nedostatak lijevo-desno tipki na scroll buttonu na koje sam se dugogodisnjim koristenjem Logitechovih miseva u radu navikao. Tesko se sad odreci lijepih navika tako da mi ovaj mis za rad otpada a za gaming je odlican. Nedostatak utega mi nista ne znaci jer ovakav kakav je, taman je. Sto se estetske strane tice mene je Corsair osvojio minimalizmom u Obsidian liniji kucista a Vengeance je dijametralno suprotan tome. No bez obzira na to, cim sam ga uzeo u ruku pomislio sam kako bi ga volio imati. Sad bi najradije postavio jedno pitanje o K90, koju cu najvjerojatnije kupiti (iako dosta ovisi o odgovoru na to pitanje), ali pokusat cu ne biti bezobrazan i suzdrzat se do objave recenzije. |
Vjerojatno najbolja recnezija miseva na PCE-u ikada.
Ali jos uvijek nije za prolaznu ocjenu. :kafa: |
Prvog Logitech G9 sam kupija u HGspotu na rasprodaji kad su propadali prvi puta (mislim da su sve cijene bile manje za 50%), drugog Logitech-a G9x kad je HG ima rasprodaju prilikom drugog propadanja, jel ko zna kad ce M60 bit dostupan u HGspotu :D :D :D
Malo sam zloces ali 50% je 50% :fiju: Clanak odlican, tj. toliko dobar da bi miska "skoro" kupija bez da ga probam, jedina mana je ta da nema tilt na kotacicu, ali za igranje mi to i nije toliko bitno. :chears: |
Citiraj:
Dakle, razlozi zasto je ovo najbolja recenzija nekog misa na PCE-u ikada: spomenut tip senzora, maksimalna brzina pomicanja misa, opcija za mijenjanje report ratea (i da, 8 ms je 125 Hz, ne 100 :p), lift off distance... to su sve detalji koji su do sada bili cisti SF za recenzije miseva na PCE-u. :goood: Losa strana cijele price jest to sto se sve opet svelo na nabrajanje tih detalja, a malo ili nimalo testiranja. Aha, spomenut je dojam o razlicitim visinama podizanja, ali nista nije izmjereno. High je 1 cm? Koliko je Low, a koliko Middle? I kako se to ponasa na razlicitim podlogama, npr. na nekoliko najpopularnijih podloga? Report rate: jesu li sve vrijednost stabilne? Tko zna... Tracking speed... je, 165 ips u teoriji. U stvarnosti, na razlicitim podlogama? Akceleracija? Jitter test? Prediction aka angle snapping? Ukljuceno? Iskljuceno? Opcija u driverima? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:51. |