|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2012
|
Xonar dg 5.1 zvucna karta pomoc >
Kupio sam zvucnu kartu i ubacio u comp spojio sa cablom od Front panela instalirao drivere,medjutim nema zvuka ni na slusalicama i zvucnicima ? Znaci ovo sam pokusao : Ugasio onborad zvucnu Postavio default na asux xonar dg. Skino driver sa asus stranice Pri kraju instalacije probao i HD audio i AC97 Sta mi vi predlazete ? Asus xonar dg devise propertis : DIGITAL SIGNER : Not digitally signed Sta ovo znaci ? jer ovo problem ? Zadnje izmijenjeno od: sennheisers330. 03.10.2012. u 09:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2012
|
1. Za početak da li je sve uredno u device manageru? Tj. da li se vidi taj asus xonar dg kao ispravno instaliran uređaj? 2. Da li je došao kakav program sa tom karticom osim drivera? Šta se može u njemu podesit? Ima li on autodetekciju, da li kuži da su uštekani zvučnici .... 3. Da li ispravno po bojama spajaš zvučnike i koje imaš (5.1, 2.0 ....)? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Registered User
|
Citiraj:
2. ne nije,nespajam zvucnike nego slusalice i ne preznaje ih kada ih ubacim 3.da,slusalice 5.1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 02.10.2012. u 22:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Registered User
|
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=GsDpEuIl1EE nemoj mi reci da tako neide ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji si tocno kabel spajao?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Registered User
|
Jedan jedini sto je slobodan,hablo od Dvd rezaca znaci savrseno je upao pa sam skonto da tu ide ? Citiraj:
Da to je cablo od Dvd rezaca jedino sto je bilo slobodno. Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.10.2012. u 20:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
To nije kabl od dvd rezaca nego HD audio kabl koji ide iz kucista. Izvadi taj kabl i probaj jel ti onda zvucnici rade i moli boga da nisi sprzio karticu.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Registered User
|
Citiraj:
A onborad reatlek radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Sam kabel od HDD-a ili od floppy diska nisi sigurno mogao ugurati unutra, osim modifikacijom konektora. Inače zapikneš HD audio kabel (koji dolazi sa prednjeg, gornjeg panela na kučištu) u karticu, nemožeš pogriješiti jer samo na jedan način može sjesti u konektor. Upikneš samo jedan kabel, na kojem piše HD audio, netreba ti biti onaj sekundarni uštekan. Inače kod instalacije sam uvijek birao HD audio. Sama zvučna bi trebala raditi od prve sa dobro instaliranim Asusovim driverima, jedino ak nisi probao instalirati modificirane drivere jer je onda već problem instalirati Asusove bez dobro unistaliranih prethodnih. Kod prebacivanja na front panel, nije slučaj kao kod Realteka da ti sam prebacuje kad uštekaš slušalice nego treba ručno prebaciti u Control Panelu od Asus Xonar DG kartice. Malo je to iritanto u početku ali s vremenom se privikneš. U krajnjem slučaju ak si uspio spržiti karticu, ljepo ju reklamiraj kao neispravnu i dobit ćeš drugu. Edit: Provjeri dal ti je dobro kartica sijela u PCI utor, jer ju onda nemože prepoznati kao ispravni hardware. Svi noviji Windowsi od 98 pa na dalje netrebaju onaj mali kabel za prijenos zvuka koji povezuje zvučnu karticu i dvd pržilicu. Zadnje izmijenjeno od: DaFija-89. 04.10.2012. u 11:21. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|