|
![]() |
#1 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Darksiders 2
![]() Najavljen je novi Darksiders sa novim protagonistom - Deathom. ![]() Dual wield scythe govori tisuću riječi! ![]() Darksiders 2 @HCL i @Gameinformer. Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() izgleda opako lik, jedva cekam, prvi dio mi je bas bio odlican
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Oho ![]() To je već pravo iznenađenje! Darksiders mi je baš super, dobro mi je zamijenio DMC 3 i 4 na kompu. ![]() Joj ček, trebam preć darksiders na apocalypse težini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
It's all a joke
Datum registracije: Sep 2009
|
Darksiders 2 - Reveal Trailer
![]() |
#5 |
Disturbed
Datum registracije: Dec 2005
|
Umjesto da nastave sa EPIC pricom koju je nagovijestao kraj jedinice, posebice dolazak ostala 3 jahača i da nastave sa War-om koji je IMO prekul lik, oni ovo, tak da nemam neka ocekivanja za ovu igru |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Zabavno! Malo akcije, malo slagalica, malo skakanja po platformama. Lijepo animirano i solidno dizajnirano, sve na svojem mjestu. Nažalost, očito je i da se radi o direktnom portu s konzola. Teksture su dobre, ali u niskoj rezoluciji. Stvarno su mogli za PC pripremiti neku HD ekspanziju. Renderiranje su također mogli malo našpanati. Moj GTX470 je u prosjeku na pola iskorišten tako da ima puno mjesta za manevriranje. Vsync ne radi iz same igre nego sam ga morao uključiti preko nVidia Control Panela. Usput sam dodao i FXAA jer igra ne podržava nikakvo zaglađivanje. Pretpostavljam da će stvari ispolirati s nekim budućim patchem, ali živcira da su PC igrači opet zakinuti. Utoliko više jer se radi o stvarno dobroj igri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
mene ne za sad,nego počeo na apocalyptic??i se mogu tipke po želji namještat?? uvjek sam mrzio wasd za kretanje uvjek sam mjenjao u stelice. našo treba o stisnut dok sam on foot,kako konja prizvat??kojom tipkom gledam po opcijama ili pticu,našao c. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 16.08.2012. u 23:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
Premium
|
Konzolitis deluxe, ali bar je mozak na pašu model i da stvarno su im teksture ko za nintendo 64 ![]() Nego kako da prebacim sa kontrolera na tipke posto mi je xbox kontroler pristekan, odma mi je njega stavilo kao sredstvo za igranje, a ne da mi se svaki put njega istekavat kad ocu igrat. Ko je radija sucelje za PC mora da nije bas puno placen ili mu se zurilo na wc ![]()
MSI Z77 MPower Intel i5 3570K @4,2GHz, NOCTUA NH-U12S Gigabyte GTX 1070 DDR3 16GB (4x4GB) 1600Hz Corsair Vengeance Carbide Series Air 540, Corsair RM750i CREATIVE LABS X-Fi Titanium-Kingston HyperX Cloud DELL U2515H Synology DS413 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
meni se ni jednom nije srušila,nego je živcirajuće upgrade itema tj ne on nego koje tipku stisnut za izać iz tog,koji i kad sam prodavao kamenja onom rokonu što stoji godinama,uopće ne razumijem sam dobio koji zlatnik,valjda jesam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Možeš bez problema kombinirati Harbinger i Necromancer stablo. Meni je Necromancer strana draža. Možeš prizivati stvorenja koja odvraćaju barem dio pozornosti s tebe tako da se lakše prišuljati sa strane i izvesti neki combo. Sve zavisi o tvojem stilu igranja! A s obzirom da za samo 1000 zlatnika kod Vulgrima možeš kupiti preraspodjelu - slobodno isprobavaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
smotani ja izašo van zaboravio di se trebam vratit,boss je od lave i kamena???borba je u kružnom prostoru iz poda lava izlazi,sjećam kad uđem unutra odmah se pojavi lomi pod ja dole skačem. ghorn smotani. Zadnje izmijenjeno od: demetrius. 23.08.2012. u 23:30. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|