![]() |
Darksiders 2
Najavljen je novi Darksiders sa novim protagonistom - Deathom. :nuts: Dual wield scythe govori tisuću riječi! :care: Darksiders 2 @HCL i @Gameinformer. Citiraj:
|
Citiraj:
izgleda opako lik, jedva cekam, prvi dio mi je bas bio odlican |
Oho :D
To je već pravo iznenađenje! Darksiders mi je baš super, dobro mi je zamijenio DMC 3 i 4 na kompu. :) Joj ček, trebam preć darksiders na apocalypse težini :D |
Darksiders 2 - Reveal Trailer
|
Umjesto da nastave sa EPIC pricom koju je nagovijestao kraj jedinice, posebice dolazak ostala 3 jahača i da nastave sa War-om koji je IMO prekul lik, oni ovo, tak da nemam neka ocekivanja za ovu igru
|
onda???
|
Citiraj:
|
Jel ikog jos yebe black screen freeze ? cim upalim igru moram resetirat komp...
|
mene ne za sad,nego počeo na apocalyptic??i se mogu tipke po želji namještat?? uvjek sam mrzio wasd za kretanje uvjek sam mjenjao u stelice.
našo treba o stisnut dok sam on foot,kako konja prizvat??kojom tipkom gledam po opcijama ili pticu,našao c. |
Citiraj:
|
da li da pončenm ko necrmancer ili onaj drugi skill??se mogu punit malo jedan malo drugi?'i kojom tipkom se zadaje završni udarac kad se protivniku pojvai onaj krug iznad glave??
|
action button iliti E
|
Konzolitis deluxe, ali bar je mozak na pašu model i da stvarno su im teksture ko za nintendo 64 :D
Nego kako da prebacim sa kontrolera na tipke posto mi je xbox kontroler pristekan, odma mi je njega stavilo kao sredstvo za igranje, a ne da mi se svaki put njega istekavat kad ocu igrat. Ko je radija sucelje za PC mora da nije bas puno placen ili mu se zurilo na wc :lol2: |
Nije loše, priča mi izgleda zanimljivo, jedino kaj mi se zna tu i tam srušit na desktop tokom igranja...
|
meni se ni jednom nije srušila,nego je živcirajuće upgrade itema tj ne on nego koje tipku stisnut za izać iz tog,koji i kad sam prodavao kamenja onom rokonu što stoji godinama,uopće ne razumijem sam dobio koji zlatnik,valjda jesam.
|
Citiraj:
|
smotani ja izašo van zaboravio di se trebam vratit,boss je od lave i kamena???borba je u kružnom prostoru iz poda lava izlazi,sjećam kad uđem unutra odmah se pojavi lomi pod ja dole skačem.
ghorn smotani. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:10. |