|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Trza video, slaba konfiguracija?
Jel moguće da je ovo preslaba konfiguracija za gledanje streamova preko interneta, trza mi i većinom se ne može gledati, ovi novi flash playeri su koma koliko gutaju procesora. Jel moguće tu što napraviti da mogu koristiti ovo računalo kako se spada? http://pastebin.com/nnKaTnWm |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
pa na granici je, ako je hd stream nećeš moć vrtiti, trebaš neku x2 kantu sa hd grafuljom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Preslabo racunalo za danasnje zahtjeve.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Treba mu neka jača grafa, ja bez beda gledam hd na amd 3500+ i x1600 pro, 2gb rama |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Gdje će naći poštenu AGP grafu za relativno pristojne novce? I AGP grafe ne mogu uspješno sažvakati HD materijal. Za to mu treba ATI 2xxx na gore (AGP driveri su im bili koma i mnogi nisu uspjeli upogoniti te grafe) ili GF 8xxx na gore. I još slabih 700Mb rama. Vrijeme je za promjenu cijele platforme.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne radi se o HD-u već o običnim streamovima recimo s youtube-a, jel bi dobio nešto da dodam još rama obzirom da mi neki jači flash procesor guši? Složit ću ja malo jače računalo al trenutno se moram zbog financija ovim služiti. Zadnje izmijenjeno od: Gustavo. 18.08.2012. u 13:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Imao sam slična iskustva sa sličnom konfiguracijom (malo lošijom od tvoje) i računalo je smrzavalo pri gledanju youtube streamova.. Trebao bi ako je moguće napraviti upgrade svega.. cpua, gpua i rama.. ali mislim da je to bacanje novaca.. kao što su ti već i savjetovali.. x2 cpu, 2gb rama i novija grafa su danas postali minimum..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|