![]() |
Trza video, slaba konfiguracija?
Jel moguće da je ovo preslaba konfiguracija za gledanje streamova preko interneta, trza mi i većinom se ne može gledati, ovi novi flash playeri su koma koliko gutaju procesora. Jel moguće tu što napraviti da mogu koristiti ovo računalo kako se spada?
http://pastebin.com/nnKaTnWm |
pa na granici je, ako je hd stream nećeš moć vrtiti, trebaš neku x2 kantu sa hd grafuljom.
|
Preslabo racunalo za danasnje zahtjeve.
|
Treba mu neka jača grafa, ja bez beda gledam hd na amd 3500+ i x1600 pro, 2gb rama
|
Gdje će naći poštenu AGP grafu za relativno pristojne novce? I AGP grafe ne mogu uspješno sažvakati HD materijal. Za to mu treba ATI 2xxx na gore (AGP driveri su im bili koma i mnogi nisu uspjeli upogoniti te grafe) ili GF 8xxx na gore. I još slabih 700Mb rama. Vrijeme je za promjenu cijele platforme.
|
Ne radi se o HD-u već o običnim streamovima recimo s youtube-a, jel bi dobio nešto da dodam još rama obzirom da mi neki jači flash procesor guši? Složit ću ja malo jače računalo al trenutno se moram zbog financija ovim služiti.
|
Rama sigurno da fali. A sad, koliko je to isplativo je druga priča.
|
Imao sam slična iskustva sa sličnom konfiguracijom (malo lošijom od tvoje) i računalo je smrzavalo pri gledanju youtube streamova.. Trebao bi ako je moguće napraviti upgrade svega.. cpua, gpua i rama.. ali mislim da je to bacanje novaca.. kao što su ti već i savjetovali.. x2 cpu, 2gb rama i novija grafa su danas postali minimum..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:38. |